Artikkel
 • Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Kunman võttis Reiljani nõunikuks

  Silikaat Grupi arendusjuhi, endise Rahvaliidu peasekretäri Lea Kiiviti kinnitusel on Villu Reiljan neil ametis juba mõned kuud. "Reiljan on palgal Silikaat Grupis ja nõustab grupi kõiki ettevõtteid," lausus Kiivit. "Tööd on tal väga palju ja meil on tema tööst kasu olnud." Kiivit töötab Silikaat Grupi arendusjuhina alates 2008. aasta algusest.
  Rahvaliidu endine juht Villu Reiljan kinnitas samuti, et töötab Kunmani juures nõunikuna, kuid ei soovinud pikemalt oma tegemistest rääkida. "See on minu isiklik asi, mida ma teen ja kes minu käest nõu küsib," lausus Reiljan. "Teie asi ja samuti Äripäeva asi see küll kuidagi olla ei saa, kus ma oma kogemusi müün."
  Kunman Äripäeva kommentaaripalvetele ei vastanud.
  Tänavu juuli keskel registreeris Reiljan oma kodusele aadressile Luua külas äri- ja juhtimisteenuseid pakkuva OÜ Picea Konsultatsioonid. Mõne päevaga sai ettevõte ka esimesed kliendid. "Võite ise arvata, millist nõu ma andma hakkan. Ikka keskkonna-, põllumajandus-, metsandusalast ja ehk ka juhtimisalast konsultatsiooni," rääkis Reiljan toona.
  Selle aasta juunist on Reiljan palgal Tartu soojaärimehe Tiit Veeberi firma ASi Giga nõunikuna. "Ei sellest ole meile mingit muret," andis Veeber mõista, et ta oli teadlik Reiljani asumisest ka Kunmani teenistusse. "Ega Reiljanil ei ole ju ära keelatud mitmes kohas töötamine. Ajusid on ju igale poole vaja, mitte ainult meile."
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum
Vastulause: tarneahelate ümberkujundamisega seotud väljakutseid maksab tõsiselt võtta
Tuleb küsida, mil määral õnnestub ettevõtetel kanda kasvanud sisendhinnad üle lõpptoodangu hindadesse, kirjutab Arenguseire Keskuse ekspert Uku Varblane vastukajas Eesti Panga ökonomisti Kaspar Oja kriitikale.
Tuleb küsida, mil määral õnnestub ettevõtetel kanda kasvanud sisendhinnad üle lõpptoodangu hindadesse, kirjutab Arenguseire Keskuse ekspert Uku Varblane vastukajas Eesti Panga ökonomisti Kaspar Oja kriitikale.
Euroopa aktsiaturud on tugevas languses
Keskpankurid jagasid eile Portugalis toimunud majandusfoorumil tumedaid sõnumeid, mis on täna viinud Euroopa börsid langusesse. Sarnast saatust on oodata täna ka USA turul.
Keskpankurid jagasid eile Portugalis toimunud majandusfoorumil tumedaid sõnumeid, mis on täna viinud Euroopa börsid langusesse. Sarnast saatust on oodata täna ka USA turul.
Uueks ehituse asekantsleriks saab Ivo Jaanisoo
Majandusministeeriumi ehituse asekantsleriks saab Jüri Rassi järel senine ministeeriumi ehitus- ja elamuosakonna juhataja Ivo Jaanisoo.
Majandusministeeriumi ehituse asekantsleriks saab Jüri Rassi järel senine ministeeriumi ehitus- ja elamuosakonna juhataja Ivo Jaanisoo.
Raadiohommikus: kuumast suvest ja taasterahastust
Äripäeva raadio reedeses hommikuprogrammis tuleb juttu töötamisest põrgukuumuses, kalevi alla pandud suurprojektidest ning julgeolekust.
Äripäeva raadio reedeses hommikuprogrammis tuleb juttu töötamisest põrgukuumuses, kalevi alla pandud suurprojektidest ning julgeolekust.
Raadiohommikus: autode hinnaralli jätkub, kuid asi pole tarnetes
Äripäeva raadio neljapäevases hommikuprogrammis on põnevat kuulamist kõigile neile, keda huvitavad autode hinnatõusu põhjused ja väljavaated.
Äripäeva raadio neljapäevases hommikuprogrammis on põnevat kuulamist kõigile neile, keda huvitavad autode hinnatõusu põhjused ja väljavaated.

Küpsised

Äripäev kasutab küpsiseid parima ajakirjandusliku teenuse, huvipakkuvama sisu ja hea kasutajakogemuse võimaldamiseks. Meie veebilehel on järgmist liiki küpsised: vajalikud-, statistika-, eelistuste- ja turunduse küpsiseid. Küpsiste kasutamise eesmärkide ja töötlemise aluse osas saad rohkem infot Meie Küpsiste Poliitikast. Vajutades „Luban kõik“ nõustud Küpsiste kasutamisega meie ja kolmandate osapoolte poolt Meie Küpsiste poliitikas ja käesolevas Küpsiste lahenduses toodud tingimustel. Vajutades „Muudan eelistusi“ saad oma eelistusi alati muuta ja täiendavalt infot erinevate Küpsiste kohta.

Loe lähemalt meie Privaatsus - ja Küpsisepoliitikast.