• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Kuldar Leis: Savisaarel juba piisavalt skandaale

  Puhtama Eesti nimel peaks Edgar Savisaar küll poliitikast lahkuma, kuna suuri skandaale on olnud palju,  arvas ettevõtja Kuldar Leis.

  “See praegune juhtum ei ole ju ühekordne, teda on pidevalt skandaalid saatnud. Minu meelest pidurdab ta Keskerakonna tänast olukorda,” rääkis Leis.
  Leisi hinnangul on Keskerakonnal tarvis edaspidi teha küllaltki rasked otsused, sest ühtepidi on seal palju tublisi inimesi, kes võiksid Eesti elu edasi viia. “Kui erakond on aga sattunud sellise olukorra ette, siis kindlasti peavad nad pingsalt mõtlema ja otsustama, kuidas edasi minna,” rääkis ta.
  Kui tõmmata paralleele, äriga, siis ongi Leisi sõnul jõudnud kätte aeg, kus kas mingit firmat või erakonda ei juhita enam üksinda. Loeb rohkem see, kas on olemas hea meeskond ja kas see toimib või mitte.
  “Tundub, et teistel suurematel erakondadel on rohkem sellist meeskondlikku tööd ja arupidamist. Keskerakond on aga liiga Savisaare nägu,” ütles Leis, kelle sõnul on äris samamoodi – kui 10 või 20 aastat tagasi oli vajalik ühe autoritaarse juhi juhtimist, siis täna on olukord natuke muutunud. Ikkagi meeskond loeb ja poliitikud võiksid seda samuti hakata varsti arvesse võtma, lisas ta.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum
Seotud lood

Ettevaatust keskmise palgaga, see on fatamorgaana
Rääkides keskmisest palgast, oleme kohati sattunud kujutluste küüsi, mida tekitab sektorite enneolematu ebavõrdsus, kirjutab Äripäev juhtkirjas.
Rääkides keskmisest palgast, oleme kohati sattunud kujutluste küüsi, mida tekitab sektorite enneolematu ebavõrdsus, kirjutab Äripäev juhtkirjas.
Hiina telefonitootja avab elektriautode tehase
Hiina nutitelefonide valmistaja Xiaomi ehitab riigi pealinna Pekingisse tehase, kus saab aastas toota 300 000 elektriautot, vahendab Reuters.
Hiina nutitelefonide valmistaja Xiaomi ehitab riigi pealinna Pekingisse tehase, kus saab aastas toota 300 000 elektriautot, vahendab Reuters.
USA kaubanduspüha tabas ootamatu pööre
Ameerika Ühendriikide ostlejad kulutasid tänavu musta reede ajal e-poodides vähem kui mullu, vahendab Reuters.
Ameerika Ühendriikide ostlejad kulutasid tänavu musta reede ajal e-poodides vähem kui mullu, vahendab Reuters.
Uus Saksa valgusfoori võimuliit rajatakse vastuolulistele plaanidele
Pärast kaks kuud kestnud koalitsioonikõnelusi Saksa sotsiaaldemokraatide, roheliste ja liberaalsete vabade demokraatide vahel tuli Angela Merkelilt võimu üle võttev poliitiline liit välja esialgse leppega, mille elluviimine saab analüütikute hinnangul olema keeruline.
Pärast kaks kuud kestnud koalitsioonikõnelusi Saksa sotsiaaldemokraatide, roheliste ja liberaalsete vabade demokraatide vahel tuli Angela Merkelilt võimu üle võttev poliitiline liit välja esialgse leppega, mille elluviimine saab analüütikute hinnangul olema keeruline.