Birjo Must • 22. detsember 2010 kell 7:28

Kuldar Leis: Savisaarel juba piisavalt skandaale

Puhtama Eesti nimel peaks Edgar Savisaar küll poliitikast lahkuma, kuna suuri skandaale on olnud palju,  arvas ettevõtja Kuldar Leis.

“See praegune juhtum ei ole ju ühekordne, teda on pidevalt skandaalid saatnud. Minu meelest pidurdab ta Keskerakonna tänast olukorda,” rääkis Leis.

Leisi hinnangul on Keskerakonnal tarvis edaspidi teha küllaltki rasked otsused, sest ühtepidi on seal palju tublisi inimesi, kes võiksid Eesti elu edasi viia. “Kui erakond on aga sattunud sellise olukorra ette, siis kindlasti peavad nad pingsalt mõtlema ja otsustama, kuidas edasi minna,” rääkis ta.

Kui tõmmata paralleele, äriga, siis ongi Leisi sõnul jõudnud kätte aeg, kus kas mingit firmat või erakonda ei juhita enam üksinda. Loeb rohkem see, kas on olemas hea meeskond ja kas see toimib või mitte.

“Tundub, et teistel suurematel erakondadel on rohkem sellist meeskondlikku tööd ja arupidamist. Keskerakond on aga liiga Savisaare nägu,” ütles Leis, kelle sõnul on äris samamoodi – kui 10 või 20 aastat tagasi oli vajalik ühe autoritaarse juhi juhtimist, siis täna on olukord natuke muutunud. Ikkagi meeskond loeb ja poliitikud võiksid seda samuti hakata varsti arvesse võtma, lisas ta.

Hetkel kuum