Kadrin Karner • 22. detsember 2010 kell 7:45

"Savisaarest ei saa kunagi presidenti"

Edgar Savisaarest ei saa kunagi enam Eesti valitsuse liiget ega vähem presidenti, kuulutas oma blogis IRLi liige Marko Mihkelson, küsides, kas oleme tunnistajaks poliitilisele maavärinale või lihtsalt järeltõukele?

„Paratamatult tekib retooriline küsimus - kas me oleme tunnistajaks Eesti sisepoliitilisele maavärinale või lihtsalt 1995. aasta järeltõukele? Ma olen kahjuks arvamusel, et enamik Edgar Savisaare toetajatest pigem konsolideerub selle uudise peale ning nad süüdistavad kõiki teisi maailma kõikides pattudes. Kuid mida teevad need Keskerakonna poliitikud, kellele selline poliitiline kultuur pole vastuvõetav?,“ arutles Mihkelson.

Ta jätkab: „pärast tänast peaks olema selge, et Edgar Savisaarest ei saa kunagi enam Eesti valitsuse liiget ega veel vähem ka presidenti.“ Mihkelsoni hinnangul pole eelseisvaid valimisi arvestada enam suurt jumet Reformi- ja Keskerakonna kõiki äratüüdanud pingpongil. „Ka on sellega lõplikult maetud udujutud kaheparteisüsteemi tekkimisest Eestis,“ lisas ta.

Tallinna linnavolikogu revisjonkomisjoni esimees ja IRLi liige Madis Kübar andis täna linnavolikogu esimehele üle avalduse, milles soovib Tallinna linnapead Edgar Savisaart volikogu ette aru andma seoses linnapea võimalikuks Venemaa mõjuagendiks olemisega.

Hetkel kuum