• Jaga lugu:

  Murakas: erakondade rahastamine saagu läbipaistvaks

  Võiksime kiriku rahastamise skeemist jõuda sinnamaani, et lõpuks saame sellise riigi, kus erakondade rahastamine on läbipaistev, ASi E-Piim juhatuse esimees Jaanus Murakas.

  „Selle skandaali globaalsem võit demoraatiale oleks see, kui algatataks ühiskonnas diskussioon, et üks demokraatia alus on ikkagi erakondade läbipaistev rahastamine,“ arvas Murakas lisades, et see on Eestis lonkav ja pidurdab arengut.
  "Konkreetse juhtumi puhul peaksime aru saama, kas puht õiguslikult on Savisaare käitumine süüdiv või on tegemist eetilise veaga,“ rääkis Murakas nentides, et eetiliste vigade peale ei pöörata meil enam kahjuks ammu tähelepanu.
  Murakas on enda sõnul tööde-tegemistega niivõrd hõivatud olnud, et ei ole kursis eile õhtuste täna varahommikuste uudistega nende nö kirikurahade suhtes. „Mul ei ole seetõttu ka Savisaare käitumise suhtes oma seisukohta kujunenud, kuna selleks on tarvis rohkem vaeva näha, et saada aru, kus on tõde,“ ütles ta. 
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum
Seotud lood

Personalijuht: ainult kaugtöö toob negatiivsed tagajärjed
See, et valdav osa ettevõtetest tuli kriisi ajal kaugtöö režiimiga edukalt toime, ei tähenda, et see ongi ideaalne töömuster, pigem soovitan kaug- ja kontoritööd kombineerivaid hübriidlahendusi, kirjutab kaugtöö tegija märgise pälvinud Finestmedia personalijuht Pille-Riin Pillav.
See, et valdav osa ettevõtetest tuli kriisi ajal kaugtöö režiimiga edukalt toime, ei tähenda, et see ongi ideaalne töömuster, pigem soovitan kaug- ja kontoritööd kombineerivaid hübriidlahendusi, kirjutab kaugtöö tegija märgise pälvinud Finestmedia personalijuht Pille-Riin Pillav.
Euroopa aktsiaturud tõusid uue rekordini
Börsifirmade tugevad tulemused aitasid viia Euroopa aktsiaturud uute rekorditeni, vahendab Reuters.
Börsifirmade tugevad tulemused aitasid viia Euroopa aktsiaturud uute rekorditeni, vahendab Reuters.
Rootsist ähvardab tsemendikriis
Rootsit ähvardab tsemendikriis ja halvimal juhul mõjutab see 170 000 inimese töökohti, kirjutab Kauppalehti.
Rootsit ähvardab tsemendikriis ja halvimal juhul mõjutab see 170 000 inimese töökohti, kirjutab Kauppalehti.
Kantsler Priskel tuleb ametist lahkuda
Nädal pärast peaministri mõista andmist, et sotsiaalministeeriumi juhtkonnas tuleb teha muutusi, teatasid ministeeriumi ministrid, et lahkuda tuleb kantsleril.
Nädal pärast peaministri mõista andmist, et sotsiaalministeeriumi juhtkonnas tuleb teha muutusi, teatasid ministeeriumi ministrid, et lahkuda tuleb kantsleril.