Birjo Must • 22. detsember 2010 kell 5:31

Laanet: Savisaar peaks oma ametid maha panema

Riigikogu keskerakondlasest liige ja kunagine siseminister Kalle Laanet ütles, et selleks, et erakond saaks edasi minna, peaks Savisaar oma juhtivad ametid maha panema.

Kalle Laanet ütles ERR-i raadiouudistele, et tal ei ole mingit põhjust mitte usaldada kaitsepolitseid, kes on kinnitanud, et Keskerakonna esimees ja Tallinna linnapea Edgar Savisaar küsis Venemaalt erakonnale raha, ning et Savisaare "teguviis on tõeline julgeolekurisk Eesti riigile", vahendas ERR-i uudisteportaal.

"See on minu isiklik seisukoht, et erakonna esimees, kui ta tahab demokraatlikus riigis demokraatlike vahenditega oma head nime [puhtaks] pesta ja kui ta arvab, et see on kõik vale, siis ta peaks pöörduma kohtusse. Selleks, et erakond saaks edasi minna ja ta käituks riigimehena, peaks ta oma praegused juhtivad selleks ajaks maha panema. Mina näen tema käitumist sellisena," ütles Laanet.

Hetkel kuum