Indrek Kald • 23. detsember 2010 kell 7:44

Priske sai ametisse tagasi, süüd ei leitud

Valitsus ennistas MKMi kantsleri Marika Priske ametisse. Komisjon ei tuvastanud, et Priske oleks toime pannud distsiplinaarsüütegusid.

Valitsus kinnitas täna toimunud istungil majandusminister Juhan Partsi ettepaneku lõpetada kantsleri Marika Priske suhtes algatatud distsiplinaarasja menetlus distsiplinaarkaristust määramata. Kantsler ennistatakse ametisse alates käesoleva aasta 24. detsembrist.

Distsiplinaarasja menetluse toimingud läbiviinud komisjon ei tuvastanud ministeeriumi käsutuses oleva teabe põhjal, et Priske on pannud toime avaliku teenistuse seaduses sätestatud distsiplinaarsüütegusid.

Valitsuse korralduse kohaselt peatati Marika Priske teenistussuhe ja kõrvaldati ta ametist alates 18. novembrist kuni tema suhtes läbiviidava distsiplinaarasja menetluse lõppemiseni.

Hetkel kuum