Indrek Kald • 13. jaanuar 2011 kell 7:31

Priske jätkab kantslerina veel 5 aastat

Marika Priske jätkab majandus- ja kommunikatsiooniministeeriumi kantslerina ka järgmisel viieaastasel ametiajal, otsustas valitsus neljapäeval.

Priske praegune ametiaeg lõpeb 26. jaanuaril. Uus ametiaeg kestab 27. jaanuarist 2011 kuni 26. jaanuarini 2016.

Marika Priske on lõpetanud Tartu Ülikooli majandusküberneetika erialal 1990. aastal. Ta töötas alates 20. märtsist 2000 majandusministeeriumi kantslerina. Alates majandus- ning teede- ja sideministeeriumi ühendamisest novembris 2002 on Priske olnud ühendministeeriumi kantsler.

Valitsuse seaduse kohaselt nimetab kantsleri ametisse valitsus ministri ettepanekul, kuulates ära riigisekretäri arvamuse. Avaliku teenistuse seaduse kohaselt määratakse kantsler ametisse viieks aastaks.

Hetkel kuum