Indrek Kald • 29. detsember 2010 kell 13:47

SEB eurole üleminekut saab jälgida veebis

SEB Pank väljastab oma kodulehel jooksvat infot eurole üleminekuga seotud pangateenuste katkestustest ja ülemineku tehnilistest detailidest.

"Eurole üleminek on kogu pangasüsteemi puudutav mahukas ja keeruline projekt, mida ei ole võimalik teha pangateenuseid katkestamata. Et anda avalikkusele ülevaade, kuidas edeneb eurole ümberlülitumine SEBs, peame oma kodulehel 31. detsembri õhtust pidevat veebilogi," ütles SEB juhatuse esimees Riho Unt.

SEB kinnitusel on pank valmis teenuste eurole üleviimiseks, millest tingituna esineb pangateenustes aastavahetusel planeeritud katkestusi. Pank tuletab meelde, et 30. detsembril kella 18st alustatakse sularahaautomaatide täitmist ja kroone väljastavate automaatide hulk järk-järgult väheneb. E-kanalite töös on katkestus vana aasta viimastel ja uue aasta esimestel tundidel.

SEBs on aastavahetusel tööl 45 inimest ning lisaks veel 1. jaanuaril enamike kontorite töötajad.

Hetkel kuum