Silvia Kruusmaa • 18. veebruar 2011 kell 6:20

Veskimägi: valimisloosungid on reaalsusest kaugel

Tööandjate keskliidu volikogu esimees Enn Veskimägi tunneb heameelt, et paljud erakondade lubadused kattuvad tööandjate manifestiga, kuid usub, et tegelik poliitiline reaalsus on sellest kaugel.

"Poliitikud tahavad täna kõik kõigile meeldida. Raha lubamine on kõige kindlam ja usutavam asi, mida praktikas on kõige raskem ellu viia. Täiendavad rahalubadused on need, mida on kõige ebatõenäolisem täita, lihtsalt raha ei jätku," selgitas Veskimägi intervjuus ETV hommikuprogrammile.

Veskimägi hinnangul on õigus täna neil, kes ütlevad, et kui majandus hakkab kasvama, saab tulla täiendavate pakettide juurde tagasi, samas riigieelarve tuleks tööandaje arvates veel mõneks aastaks külmutada.

Hetkel kuum