Nelja Energia paneb Leetu üle 100 miljoni

Meelis Mandel 13. juuni 2011, 09:00

Tuuleparkide arendamisega tegeleva Nelja Energia OÜ juht Martin Kruusi sõnul on Leedu perspektiivikas turg ning ettevõte kavatseb tulevikus otseinvesteeringuid sinna veelgi suurendada, kirjutab Äripäev.

Hetkel on Nelja Energial Leedus kaks töötavat tuuleparki, millest ühe kogu investeerimismaht on umbes 21 miljonit ja teisel umbes 22,5 miljonit eurot. Hetkel ehitatakse juhi kinnitusel kahte parki lisaks, millest ühe investeering ulatub 22,5 ja teise 57,5 miljoni euroni. 

„Nende puhul, mida ehitatakse, on investeeringud poole peal,  kuid ma ütleks nii, et suured rahad on veel maksmata,“ sõnas Kruus.

 

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    13. June 2011, 09:01
    Otsi:

    Ava täpsem otsing