• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Aktsiaturud rahunesid

  Eilse võimsa tõusu järel on tänased liikumised Aasia aktsiaturgudel tagasihoidlikud.

  Jaapani aktsiaturg tõusis 0,2 protsenti, Austraalia 0,5 protsenti, Indoneesia 1,4 protsenti, Malaisia 0,3 protsenti ja Filipiinid 4,2 protsenti. Hongkongi aktsiaturg langes 1,3 protsenti, Korea 0,4 protsenti, Singapur 0,7 protsenti ja Hiina 0,6 protsenti.
  Jaapanis on täna kauplemismaht tagasihoidlik, kuna investorid on kartlikud.
  Kui veel eile oli investorite seas üleilmne optimismipuhang Euroopa kriisi lahendamise suhtes, siis see võlaprobleemi lahenduse osas maad võtnud optimism osutus lühiajaliseks.
  „Osta on raske, kuna Kreeka olukord on lahendamata,“ ütles Reutersile tehnilise analüüsi teostada Yumi Nishimura Daiwa Securitiesest. „Euro tõus on pidurdunud ja see mõjutab ka meelestatust aktsiate suhtes, mis on Euroopaga seotud.“
  Financial Times kirjutas, et Saksamaalt leiab vastuseisu plaan suurendada euroala päästefondi 440 miljardit eurost suuremaks.
  Hongkongis toimus väike langus, mida vedasid kinnisvaraarendajate aktsiad.
  Shanghais põrkasid eile kokku kaks metroorongi, mille tagajärjel said 271 inimest vigastada. Raudteeehitaja China Raiways Groupi aktsia hind langes ühe protsendi võrra 2,99 jüaanile. Shanghai ShenTong Metro aktsia hind langes 1,4 protsenti, 8,63 jüaanile.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum
Seotud lood

Mihkel Nestor: kahetoalistele korteritele varsti enam ostjaid ei leidu
Tohutu muutus demograafias avaldab kinnisvaraturule aasta-aastalt üha suuremat mõju, nii et tekib küsimus, kas praegustel kahetoaliste korterite omanikel on tulevikus suuremale pinnale kolides enam turgu vana mahamüümiseks, kirjutab SEB majandusanalüütik Mihkel Nestor.
Tohutu muutus demograafias avaldab kinnisvaraturule aasta-aastalt üha suuremat mõju, nii et tekib küsimus, kas praegustel kahetoaliste korterite omanikel on tulevikus suuremale pinnale kolides enam turgu vana mahamüümiseks, kirjutab SEB majandusanalüütik Mihkel Nestor.
Dow Jones lõpetas nädala ajaloolise tipptulemusega
Dow Jonesi tööstuskeskmine tõusis täna 0,21% ja sulgus 35 677,02 punktil, mis on ajaloo kõrgeim tulemus.
Dow Jonesi tööstuskeskmine tõusis täna 0,21% ja sulgus 35 677,02 punktil, mis on ajaloo kõrgeim tulemus.
Balti jahuveskite suurost jõudis kolme konkurentsiametisse
Tehing, millega jahutootja Tartu Mill omandab Leedu Baltic Milli, jõudis kolme riigi konkurentsiametite kätte.
Tehing, millega jahutootja Tartu Mill omandab Leedu Baltic Milli, jõudis kolme riigi konkurentsiametite kätte.
Raadiohommikus: olukord Lätis, Chemi-Pharmi uus tehas ja kõige edukamad turundajad
Reedeses raadiohommikus räägime värske turunduse TOPi võitjatega: külas on kommunikatsioonibüroo Powerhouse juht Janek Mäggi, reklaamiagentuuri Tank omanik Joel Volkov, meediaagentuuri Httpool Eesti juht Kerttu Talvik ja Postimees Grupi juht Toomas Tiivel.
Reedeses raadiohommikus räägime värske turunduse TOPi võitjatega: külas on kommunikatsioonibüroo Powerhouse juht Janek Mäggi, reklaamiagentuuri Tank omanik Joel Volkov, meediaagentuuri Httpool Eesti juht Kerttu Talvik ja Postimees Grupi juht Toomas Tiivel.