• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Euroopa börsid võtsid suuna üles

  Euroopa börsid, mis ennelõunal liikusid kergelt negatiivsel territooriumil, on muutnud suunda ja veidi kerkinud. Tõusu vedasid autotootjate ja tervishoiu kompaniide aktsiad.

  Saksmaa liidukantsler Angela Merkel ütles täna, et ootab Euroopa liidu, Euroopa Keskpanga ja IMFi Kreeka eelarve eduraportit enne otsust, kas juulikuine abipakett vajab muutmist. 21. juulil teatasid euroala liidrid 159 miljardi euro suurusest uuest Kreeka abipaketist.
  Briti aktsiaturg tõusis täna 0,02 protsenti, Saksamaa 0,95 protsenti, Prantsusmaa 0,36 protsenti, Hispaania 0,3 protsenti, Šveits 0,66 protsenti ja Itaalia 0,43 protsenti.
  Taani aktsiaturg läks kaasa muu Euroopaga, tõustes 0,61 protsenti, kuid teised Põhjamaad ei ole plusspoolele jõudnud. Soome aktsiaturg on langenud 0,37 protsenti, Norra 0,19 protsenti ja Rootsi 0,27 protsenti.
  Ka Eesti aktsiaturg on langenud 0,2 protsenti ja Leedu 0,9 protsenti, kuid Läti on 0,35 protsendiga plussis.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum
Seotud lood

Urmas Villmann: parim reklaamikanal on Lasnamäe kanal
Telereklaami eest saab minna kööki võileiba tegema, digireklaami vastu aitab AdBlock, autos kõlavast tüütust raadioreklaamist päästab üks nupuvajutus. Aga välireklaami eest on raske põgeneda, kirjutab loovagentuuri Kontuur Leo Burnett loovjuht, partner ja juhatuse liige Urmas Villmann Äripäeva teemaveebis Bestmarketing.ee.
Telereklaami eest saab minna kööki võileiba tegema, digireklaami vastu aitab AdBlock, autos kõlavast tüütust raadioreklaamist päästab üks nupuvajutus. Aga välireklaami eest on raske põgeneda, kirjutab loovagentuuri Kontuur Leo Burnett loovjuht, partner ja juhatuse liige Urmas Villmann Äripäeva teemaveebis Bestmarketing.ee.
Dow ja S&P 500 tõusid uute rekorditeni
Dow Jonesi ja S&P 500 indeksid tõusid täna uute rekorditeni, tulemuste hooajal saab see nädal olema hooaja üks aktiivsemaid, vahendab Reuters.
Dow Jonesi ja S&P 500 indeksid tõusid täna uute rekorditeni, tulemuste hooajal saab see nädal olema hooaja üks aktiivsemaid, vahendab Reuters.
Raadiohommikus: aina uusi turge vallutav Eesti pank
Äripäeva raadio teisipäevases hommikuprogrammis käsitletakse teemasid finantsmaailmast hambaravini.
Äripäeva raadio teisipäevases hommikuprogrammis käsitletakse teemasid finantsmaailmast hambaravini.
Majutusasutuste kogemused hullude klientidega: poissmehed leiavad alati vahukustuti üles
Mustjõe Kõrtsitalu perenaine Evika Eljas ja Go Hotel Shnelli hotellijuht Alver Pupart meenutasid saates "Turismitund" kogemusi raskete klientidega. "Vahel astub mõni inimene läbi seina ka," muigas Pupart.
Mustjõe Kõrtsitalu perenaine Evika Eljas ja Go Hotel Shnelli hotellijuht Alver Pupart meenutasid saates "Turismitund" kogemusi raskete klientidega. "Vahel astub mõni inimene läbi seina ka," muigas Pupart.