• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Balbiino: Ingmani müük tuli üllatusena

  Baltikumi suunal laienemine on Unileveri jaoks suur samm, kuid uudis Ingmani müügi kohta tuli siiski üllatusena, rääkis Balbiino AS juhataja Jaak Muug.

  “Üheselt on tehingumahtu raske hinnata, kuid Baltikumi suunalisel laienemisel on see Unileveri jaoks küll suur samm. Ingmani müük Unileverile tuli siiski üllatusena, kuigi Unilever on ka enne meedias teatanud võimalikest kavatsustest laieneda Baltikumis ülesostmise teel,” rääkis Muug.
  Muug tõdes, et Balbiino jaoks on tegemist siiski positiivse uudisega. “Arvan, et nüüd on turg oluliselt selgem, tarbijatel on parem aru saada, kes on kohalik tootja ja kes mitte,” selgitas ta.
  Balbiino juht nimetas Unileveri tooteid headeks, kuid nentis, et need on üle terve maailma samad. Kohalikul tootjal on aga tema sõnul suurem võimalus arvestada Eesti inimese maitse ja eelistustega. “Balbiino on ka peale Unileveri ja Ingmani turuosade kokkuliitmist selgelt teisel positsioonil Eesti jäätiseturul jäädes ikkagi Unilever – Ingmanist ettepoole,” märkis Muug. 
  Unilever omandab Soome jäätisetootja Ingmani, kui riiklikud regulaatorid tehingu heaks kiidavad. Sellega vahetavad omanikku kaubamärgid nagu Ingman, Kingis, Jättis, Totally, SuperViva, Ahus ja TofuLine.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum
Seotud lood

Neeme Korv: tule, Karis, appi!
Eestis on liider, kelle vaimne ja poliitiline kapital võimaldab kui mitte vaktsineerimises kõhklejaid ümber veenda, siis kindlasti selgitada, mille suhtes tasub olla kriitiline, mida lugeda ja keda kuulata. President Alar Karis ei saa ega tohi jääda praeguses ülitõsises tervisekriisis kõrvale, kirjutab Äripäeva arvamustoimetuse juht Neeme Korv.
Eestis on liider, kelle vaimne ja poliitiline kapital võimaldab kui mitte vaktsineerimises kõhklejaid ümber veenda, siis kindlasti selgitada, mille suhtes tasub olla kriitiline, mida lugeda ja keda kuulata. President Alar Karis ei saa ega tohi jääda praeguses ülitõsises tervisekriisis kõrvale, kirjutab Äripäeva arvamustoimetuse juht Neeme Korv.
S&P 500 ja Dow Jones seadsid uued rekordid
Teisipäeval purustasid nii S&P 500 kui Dow Jones heada kvartalitulemuste abil rekordid, vahendab Yahoo Finance.
Teisipäeval purustasid nii S&P 500 kui Dow Jones heada kvartalitulemuste abil rekordid, vahendab Yahoo Finance.
Tallinn saadab koolide põhiastme nädalaks koduõppele
Teisipäeval otsustas Tallinna linnavalitsus, et peale koolivaheaega ehk 1. novembrist jäävad Tallinna munitsipaalkoolide 4.–8. klasside õpilased nädalaks distantsõppele.
Teisipäeval otsustas Tallinna linnavalitsus, et peale koolivaheaega ehk 1. novembrist jäävad Tallinna munitsipaalkoolide 4.–8. klasside õpilased nädalaks distantsõppele.
Euroopa Ravimiamet alustab koroonaravimi kiirendatud hindamist
Euroopa Ravimiameti inimravimite komitee on alustanud Merck Sharp & Dohme ja Ridgeback Biotherapeuticsi täiskasvanute COVID-19 raviks välja töötatud suukaudse viirusvastase ravimi molnupiraviiri kiirendatud hindamisprotseduuri,
Euroopa Ravimiameti inimravimite komitee on alustanud Merck Sharp & Dohme ja Ridgeback Biotherapeuticsi täiskasvanute COVID-19 raviks välja töötatud suukaudse viirusvastase ravimi molnupiraviiri kiirendatud hindamisprotseduuri,