• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Ingman tahab raha Eestisse tuua

   2011. aasta lõpul müüdi aastakümneid perefirmana tegutsenud Ingman Ice Cream maailma suurimale jäätise- ja muude toiduainete tootjale Unilever. Nüüd otsib Ingman Group nii Soomes kui ka Baltimaades ettevõtteid, kuhu investeerida. 

  Endine jäätisetehase omanik Peter Ingman  omab juba Eestis kaht kodu ja mõningaid kinnisvaraobjekte, kirjutab Eesti Päevaleht. Seetõttu tahaks ta leida just Eestis mõnda firmat, millesse investeerida. Ta tunnistas, et kuigi pakkumisi on Ingman Group saanud lähiriikidest väga palju, ei vasta need tihti seatud nõudmistele.
  „Otsime veidi suuremat firmat, mis oleks stabiilselt kolm-neli aastat tegutsenud ja mille aastakäive oleks vähemalt 10 miljonit eurot. Mõnes väiksemas me juba tegutseme teiste ehk fondide kaudu, aga et päriselt Ingman Groupiga osalust või firmat ära osta, peaks see olema meile vastuvõetava suurusega. Eestist me seni sellist leidnud ei ole, kuigi mitut pakkumist oleme tõsiselt kaalunud,” rääkis Peter Ingman.
  Ingman Group ostis eelmisel aastal näiteks 50% osaluse Soome populaarses spordiriiete firmas Halti, samuti suurendas Ingman osalusi edukas IT-ettevõttes Digia (16%) ja insenerifirmas Etteplan (20%).
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum
Seotud lood

Urmas Villmann: parim reklaamikanal on Lasnamäe kanal
Telereklaami eest saab minna kööki võileiba tegema, digireklaami vastu aitab AdBlock, autos kõlavast tüütust raadioreklaamist päästab üks nupuvajutus. Aga välireklaami eest on raske põgeneda, kirjutab loovagentuuri Kontuur Leo Burnett loovjuht, partner ja juhatuse liige Urmas Villmann Äripäeva teemaveebis Bestmarketing.ee.
Telereklaami eest saab minna kööki võileiba tegema, digireklaami vastu aitab AdBlock, autos kõlavast tüütust raadioreklaamist päästab üks nupuvajutus. Aga välireklaami eest on raske põgeneda, kirjutab loovagentuuri Kontuur Leo Burnett loovjuht, partner ja juhatuse liige Urmas Villmann Äripäeva teemaveebis Bestmarketing.ee.
PayPal lükkas Pinteresti ostujutud ümber
PayPal teatas, et vastupidiselt kuulujuttudele ei plaani ta osta sotsiaalmeediaettevõtet Pinterest.
PayPal teatas, et vastupidiselt kuulujuttudele ei plaani ta osta sotsiaalmeediaettevõtet Pinterest.
Raadiohommikus: aina uusi turge vallutav Eesti pank
Äripäeva raadio teisipäevases hommikuprogrammis käsitletakse teemasid finantsmaailmast hambaravini.
Äripäeva raadio teisipäevases hommikuprogrammis käsitletakse teemasid finantsmaailmast hambaravini.
Alexela haagisetootja töötab tarnekriisi tõttu noateral
Pärast koroonakriisi paarinädalast kukkumist hakkas Alexela gruppi kuuluva Bestneti haagiseäri püstloodis üles minema. Suure kasvu kõrval on kerkinud aga järgmine probleem – tervisekriis kasvas üle tarnekriisiks, mis on korduvalt seadnud ohtu tehase töö.
Pärast koroonakriisi paarinädalast kukkumist hakkas Alexela gruppi kuuluva Bestneti haagiseäri püstloodis üles minema. Suure kasvu kõrval on kerkinud aga järgmine probleem – tervisekriis kasvas üle tarnekriisiks, mis on korduvalt seadnud ohtu tehase töö.