Kirglikud tantsud kasakatelt

ÄP 14. oktoober 2011, 00:00

Maailmakuulus kasakate tantsu- ja lauluansambel Aleksandr Mukinenko juhtimisel pakub järgmisel nädalal Nokia kontserdimajas energilist lava-show'd.

Ansambli on asutanud põline kasakas, Ukraina teeneline kunstnik Aleksander Mukinenko, kes on kasakate folkloori suur asjatundja. Tema ülemaailmselt hinnatud kollektiivi koori, balleti ja orkestri koosseisu kuulub üle saja artisti.

Kuulsa ansambli show-programm on endasse koondanud kõik kasakate eluolu tunnusjooned, mida võib leida Tereki alamjooksu piirkonnast kuni Kalmõki külade ja Doni staniitsadeni välja.

Ansambli esinemine, mis koosneb kümnetest etteastetest, annab vaatajale võimaluse süveneda kasakate põnevasse kultuuri, tunnetada tõelist ilu, mis kumab läbi poeetiliste laulude ja vanade romansside, ning samas näha leegitsevate tantsude ja lõbusate etteastete kaudu nende igapäevast elu kujutavaid stseene.

Meeletu vaimustus, ülemeelik hing, sõjaline vaprus ja mahlakas huumor - need on peamised jooned, mis kollektiivi esinemisi iseloomustavad.

Kasakate tantsu- ja lauluansambel on loonud oma põlistele tavadele ja kommetele toetudes erilise teatri, sõitnud läbi terve maailma ning võitnud oma kunstiga populaarsust ja südameid nii Euroopas kui ka ida pool.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    25. November 2011, 10:16
    Otsi:

    Ava täpsem otsing