• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Kirglikud tantsud kasakatelt

  Maailmakuulus kasakate tantsu- ja lauluansambel Aleksandr Mukinenko juhtimisel pakub järgmisel nädalal Nokia kontserdimajas energilist lava-show'd.
  Ansambli on asutanud põline kasakas, Ukraina teeneline kunstnik Aleksander Mukinenko, kes on kasakate folkloori suur asjatundja. Tema ülemaailmselt hinnatud kollektiivi koori, balleti ja orkestri koosseisu kuulub üle saja artisti.
  Kuulsa ansambli show-programm on endasse koondanud kõik kasakate eluolu tunnusjooned, mida võib leida Tereki alamjooksu piirkonnast kuni Kalmõki külade ja Doni staniitsadeni välja.
  Ansambli esinemine, mis koosneb kümnetest etteastetest, annab vaatajale võimaluse süveneda kasakate põnevasse kultuuri, tunnetada tõelist ilu, mis kumab läbi poeetiliste laulude ja vanade romansside, ning samas näha leegitsevate tantsude ja lõbusate etteastete kaudu nende igapäevast elu kujutavaid stseene.
  Meeletu vaimustus, ülemeelik hing, sõjaline vaprus ja mahlakas huumor - need on peamised jooned, mis kollektiivi esinemisi iseloomustavad.
  Kasakate tantsu- ja lauluansambel on loonud oma põlistele tavadele ja kommetele toetudes erilise teatri, sõitnud läbi terve maailma ning võitnud oma kunstiga populaarsust ja südameid nii Euroopas kui ka ida pool.
  Autor: ÄP
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Erkki Kubber: kas järgmised ükssarvikud võiksid olla miljardilise väärtuse asemel hoopis miljardi inimese aitajad?
Mis oleks, kui hakkaks ükssarvikuks nimetama hoopis ettevõtet, mis suudab positiivselt mõjutada miljardit inimest või hoopis istutada miljard puud, küsib Sotsiaalsete Ettevõtete Võrgustiku juhatuse liige Erkki Kubber.
Mis oleks, kui hakkaks ükssarvikuks nimetama hoopis ettevõtet, mis suudab positiivselt mõjutada miljardit inimest või hoopis istutada miljard puud, küsib Sotsiaalsete Ettevõtete Võrgustiku juhatuse liige Erkki Kubber.
WeWork jõudis teisel katsel New Yorgi börsile
NYSE börsil alustas täna kauplemist kontorirentija WeWork, mille kahe aasta tagune esimene katse aktsiaid noteerida lõppes fiaskoga.
NYSE börsil alustas täna kauplemist kontorirentija WeWork, mille kahe aasta tagune esimene katse aktsiaid noteerida lõppes fiaskoga.
Raadiohommikus: olukord Lätis, Chemi-Pharmi uus tehas ja kõige edukamad turundajad
Reedeses raadiohommikus räägime värske turunduse TOPi võitjatega: külas on kommunikatsioonibüroo Powerhouse juht Janek Mäggi, reklaamiagentuuri Tank omanik Joel Volkov, meediaagentuuri Httpool Eesti juht Kerttu Talvik ja Postimees Grupi juht Toomas Tiivel.
Reedeses raadiohommikus räägime värske turunduse TOPi võitjatega: külas on kommunikatsioonibüroo Powerhouse juht Janek Mäggi, reklaamiagentuuri Tank omanik Joel Volkov, meediaagentuuri Httpool Eesti juht Kerttu Talvik ja Postimees Grupi juht Toomas Tiivel.
Videopilt: Enefit Green alustab börsil kauplemist
Täna kell 10 algab Tallinna börsil Enefit Greeni aktsiatega kauplemine, mille puhul toimub pidulik börsikella löömine Energia avastuskeskuses.
Täna kell 10 algab Tallinna börsil Enefit Greeni aktsiatega kauplemine, mille puhul toimub pidulik börsikella löömine Energia avastuskeskuses.