Ka Moody`s alandas Hispaania reitingut

Romet Kreek 19. oktoober 2011, 09:17

Reitinguagentuur Moody’s kärpis Hispaania krediidireitingut kahe pügala võrra, lisades sellega survet Euroopa poliitikutele - nood peaksid lõpuks kas kiirendama võlakriisi lahendamist või jääma silmitsi  laenukulude väljakannatamatu kasvuga, kirjutab Reuters.

Moody’s langetas Hispaania krediidireitingu tasemelt Aa2 tasemele A1, olles viimane kolmest reitinguagentuurist, kes viimastel nädalatel on Hispaania reitingut alandanud. Moody’se antud Hispaania krediidireiting on astme võrra madalam Standard & Poor’si ja Fitchi omast.

„Olles pannud juuli lõpus Hispaania krediidireitingu vaatluse alla, ei ole praeguses võlakriisis usaldusväärset lahendust leitud,“ teatas agentuur.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    19. October 2011, 09:17
    Otsi:

    Ava täpsem otsing