ÄP fototoimetus • 30. oktoober 2011 kell 21:00

Novembrikuu koolitused ja seminarid

3. novemberIT-lahendused tootmisettevõttesSisututvustus: kui palju on tootmisprotsess kinni nendes võimalustes, mida tarkvara pakub (või pakkumata jätab), ja kui palju efektiivsemaks saaksite oma töö tegelikult teha, kasutades selleks lihtsaid IT-lahendusi?Esineja: Jaak LavinHind: 279 + kmLisainfo: www.koolitus.aripaev.ee

7. novemberXII müügi- ja turundusseminar: aeg parimaks müügiks ja teeninduseksRadisson Blu Hotel Olümpia konverentsikeskus, TallinnSisututvustus: nüüd on viimane aeg hakata tegema ettevalmistusi detsembris kogu müügi- ja teenindussektorit vallutava jõuluhulluse jaoks. Kasutage oma potentsiaali, et viia tulemused tippu.Esinejad: Ruslan Viherpuu, Aires Rühka, Lee VardjaHind: 139 + kmLisainfo: www.tallinnakonverentsid.ee

8. novemberTulemustasustamise uued suunadSisututvustus: kas olete uurinud, kui palju läheb teie firmas raha tulemustasudeks? Kas see raha täidab oma eesmärki ja parandab töötajate tulemuslikkust?Esineja: Elar KillumetsHind: 279 + kmLisainfo: www.koolitus.aripaev.ee

8. novemberInnovatsiooniseminar: äriideed ja nende turundamineSisututvustus: hea idee ja oskuslik teostus on edukuse eeldused. Millised on need ideed, mis garanteerivad meile edu? Kui utoopilised ideed saavad tagada edu? Kuidas sütitada oma organisatsiooni ning veenda töötajaid, et uus idee viib meid paremasse tulevikku ja tagab meile jätkusuutlikkuse?Esinejad: Alar Kolk, Erki Varbola, Tõnu Hein, Peeter Tulviste, Kadi Elmeste, Zach Sorrels.Hind: 159 + kmLisainfo: www.tallinnakonverentsid.ee

14.-15. novemberRaamatupidamine ja maksud aastal 2012Kumu auditoorium, TallinnSisututvustus: konverentsi esimene päev on pühendatud raamatupidamisele, teine maksudele.Esinejad: Ago Vilu, Tiit Raimla, Erki Mägi, Eva Jansen-Diener, Lauri Past, Maivi Ots, Hardo Pajula, Egon Veermäe, Lasse Lehis, Villi Tõntson, Ain Veide jtHind: 319 + kmLisainfo: www.pwc.com

15. novemberVII psühholoogia aastakonverents: elu tumedam poolRadisson BLU Hotel Olümpia, TallinnSisututvustus: seekordne konverents keskendub teemadele, mille ees me meelsasti silmad kinni pigistaks: kinnipidamisasutustest või sõjakolletest naasnud isikud, isiksusehäired, vaimse tervise probleemid, HIV-positiivsed jne.Esinejad: Tiina Naarits, Keili Kollamaa, Kristel Altmäe, Harri Ints, Hanna-Liisa Ennet, Nelli KalikovaHind: 169 + kmLisainfo: www.tallinnakonverentsid.ee

15. novemberSuhtlemine keerulistes olukordadesSisututvustus: miks on mõni suhtlussituatsioon eriti pingeline? Kas teil on tulnud ette olukordi, kus mõne inimesega kohtumise järel on tuju mitmeks päevaks rikutud? Kas on võimalik jääda igas suhtlussituatsioonis rahulikuks ja seejuures vestluse kulgu osavalt juhtida?Esineja: Mare PorkHind: 299 + kmLisainfo: www.koolitus.aripaev.ee

17. novemberKommunikatsiooni korraldamise alusedSisututvustus: eduka ettevõtte juht peab jõudma mõelda kõigele, nii turundusele kui ka suhtlemisele oma töötajate ja avalikkusega. Paljud kliendid vajavad just teie tooteid ja teenuseid. Aga kust nad neist kuulevad? Edukaks müügiks on tähtis, et firmat tuntaks ja usaldataks.Esineja: Janek MäggiHind: 279 + kmLisainfo: www.koolitus.aripaev.ee

22. novemberV raamatupidajate arendusseminarClarion Hotel Euroopa, TallinnSisututvustus: seminar keskendub inglise keele kasutamisele raamatupidaja tööülesannete täitmisel.Esineja: Kaja RozdestvenskiHind: 159 + kmLisainfo: www.tallinnakonverentsid.ee

22. novemberPersonalitöö seminar: disainime organisatsiooni visiitkaartiClarion Hotel Euroopa, TallinnSisututvustus: teenust pakkuvate organisatsioonide hulk Eestis aina kasvab. Teenuseorganisatsioonide olulisim vara on klienditeenindajad. Kui klienditeenindaja teeb kvaliteetset tööd ja on meeldiva suhtumisega, siis on ettevõtte kuvand positiivne.Esinejad: Hannes Seeberg, Riina Randver, Olesja PuumeisterHind: 159 + kmLisainfo: www.tallinnakonverentsid.ee

23. oktooberInfoturbekonverents: mitte suurtükituli, vaid rünnak hiireklikigaClarion Hotel Euroopa konverentsikeskus, TallinnSisututvustus: koostöös küberkaitseliiduga räägitakse sellest, kuidas hoida ennast ja oma ettevõtet nende eest, kes asuvad teisel pool helesinist ekraani.Esinejad: Hillar Põldmaa, Andri Arula, Mehis Hakkaja, Andro Kull, Valdo PraustHind: 159 + kmLisainfo: www.tallinnakonverentsid.ee

24.-25. novemberPärnu raamatupidamiskonverents 2011Strand, PärnuSisututvustus: raamatupidamistoimkonna juhendid on muutumas, samuti on uuendusi ettevõtjaportaali aruandluskeskkonnas. Räägitakse raamatupidamise arengust ja loomulikult maksudest.Esinejad: Anne Nuut, Kurnet Ojamaa, Enriko Aav, Virve Aru, Lemmi Oro, Ants Nõmper, Niina SiitamHind: 349 + kmLisainfo: www.konverentsid.ee

Autor: ÄP

Hetkel kuum