• Jaga lugu:

  Euroopa börsid täna tõusus

  Täna on Euroopa aktsiaturud jalad alla võtnud eilse kuue nädala madalaimale tasemele kukkumise järel.

  Standard & Poor’s teatas, et nad hoiavad USA reitingu tasemel AA+. Moody’s säilitas USA AAA-reitingu negatiivse väljavaatega.
  Stoxx Europe 600 indeks tõusis 0,5 protsenti, 225,92 punktile. Suurbritannia aktsiaturg tõusis 0,7 protsenti, Saksamaa 0,5 protsenti, Prantsusmaa 0,9 protsenti, Hispaania 0,3 protsenti, Šveits 0,3 protsenti, Itaalia 0,6 protsenti. Taani aktsiad tõusid ühe protsendi, Norra 0,9 protsenti ja Rootsi 0,2 protsenti. Soome aktsiaturg langes 0,5 protsenti. Eesti aktsiaturg kukkus 0,3 protsenti, kuid Läti tõusis 0,2 protsenti ja Leedu 0,1 protsenti.
  British Landi aktsia hind tõusis 2,2 protsenti, 463,9 pennile. Analüütikud soovitasid osta kinnisvaratrusti aktsiat.
  „Teeme nüüd taas surnud kassi hüpet,“ ütles IG Marketsi kaupleja Terry Pratt Bloombergile.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum
Seotud lood

Indrek Alliksaar: hinnad kerkivad, kuid pelgalt see ei pruugi õnne õuele tuua
Keerulistes oludes on juhtimiskvaliteet eriti tähtis, et leida õige strateegia, mille abil uues olukorras efektiivsuse näitajaid ja kasumlikkust kasvatada, kirjutab KPMG auditi juht Indrek Alliksaar Äripäeva Infopanga ehitusmaterjalide tootjate aastaraportile antud kommentaaris.
Keerulistes oludes on juhtimiskvaliteet eriti tähtis, et leida õige strateegia, mille abil uues olukorras efektiivsuse näitajaid ja kasumlikkust kasvatada, kirjutab KPMG auditi juht Indrek Alliksaar Äripäeva Infopanga ehitusmaterjalide tootjate aastaraportile antud kommentaaris.
Nordecon ehitab 17 miljoni eest Ahtri tänavale büroohoone
Nordecon sõlmis 17 miljoni euro suuruse lepingu Ahtri tänaval asuva Roseni Maja büroohoone ehitamiseks, selgub börsiteatest.
Nordecon sõlmis 17 miljoni euro suuruse lepingu Ahtri tänaval asuva Roseni Maja büroohoone ehitamiseks, selgub börsiteatest.
Kuidas väljuda õpilasfirma programmist päris firma omanikuna Samm-sammult: kuidas teha edukas äri
Igal aastal peavad gümnaasiumiastme õpilased otsustama, kas teha uurimistöö või õpilasfirma. Mõnel läheb nii hästi, et lõpuks sünnib päris firma koos maailmavallutusplaanidega.
Igal aastal peavad gümnaasiumiastme õpilased otsustama, kas teha uurimistöö või õpilasfirma. Mõnel läheb nii hästi, et lõpuks sünnib päris firma koos maailmavallutusplaanidega.
Arvuti hakkab elektri asemel kasutama valgust
Uued ülijuhtivad materjalid, tehisintellekti võimalused haiguste diagnoosimisel, moodne taaskasutus – nendest ja ka teistest huvitavatest teemadest on juttu Äripäevas välja antava ajakirja Imeline Teadus augusti numbris.
Uued ülijuhtivad materjalid, tehisintellekti võimalused haiguste diagnoosimisel, moodne taaskasutus – nendest ja ka teistest huvitavatest teemadest on juttu Äripäevas välja antava ajakirja Imeline Teadus augusti numbris.