Islandi parlament valmis tunnustama Palestiina riiki

Sirje Rank 30. november 2011, 15:14

Islandi parlament hääletas eile selle poolt, et lubada Islandi valitsusel tunnustada Palestiinat iseseisva riigina piirides, mis kehtisid enne 1967. aasta kuuepäevast sõda, vahendas agentuur Bloomberg.

Islandist saaks sellisel juhul esimene riik Lääne-Euroopas, mis taolise sammu astuks.

Parlament kutsus valitsust üles tunnustama Palestiina Vabastusorganisatsiooni kõigi palestiinlaste seadusliku esindajana. Samuti toetas Islandi parlament Palestiina põgenike õigust naasta oma endistesse kodudesse.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    30. November 2011, 15:14
    Otsi:

    Ava täpsem otsing