• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Playtechi eksjuht Webmediasse

  Playtechi Eesti üksuste juhi kohalt lahkunud Juha Olavi Korhonen asus tööle Webmediasse.

  Webmedia Groupi juhatuse esimehe Priit Alamäe sõnul seisavad ettevõttel ees suured väljakutsed, sest täna 600st inimesest koosnev Webmedia soovib lähiaastatel kasvada tuhande töötajani. „Samal ajal kavatseme jääda endiselt töötajasõbralikuks ning pakkuda oma inimestele parimat võimalust infotehnoloogia abil maailma paremaks muuta,“ lisas ta. Alamäe sõnul on Juha Olavi Korhonen oodatud ja väärtuslik lisa Webmedia juhtkonda. „Me plaanime rahvusvaheliselt jõudsalt kasvada ja mul on siiralt hea meel, et personalidirektori positsiooni täitmise ajastus klappis hästi Juha enda plaanidega,“ ütles Alamäe.
  Juha Olavi Korhoneni sõnul on Webmedia areng olnud viimaste aastate jooksul märkimisväärne. „Samas on lähiaastatel oodata nii tõeliselt kiiret uute talentide lisandumist kollektiivi kui ka rahvusvahelist läbimurret klientide osas. „See teeb Webmediaga liitumise ajastuse väga sobilikuks ning ma ootan suure huviga koostööd Webmedia  juhtkonnaga,“ lisas ta.
  Juha Olavi Korhonen elab Eestis alates 1990.-ndate aastate algusest. Ta on teeninud Eesti Kaitseväes instruktorina ja osalenud ÜRO egiidi all mitmetel välismissioonidel. Korhonen on õppinud Tartu Ülikoolis psühholoogiat ja strateegilist juhtimist. Alates 2004. aastast töötas ta Playtech Eesti personalijuhi ning hiljem Playtech Groupi’i personalidirektori ametikohal. Viimased kaks aastat oli ta Playtechi Eesti üksuste juht.
  Webmedia Group on Eesti turule suunatud tarkvaralahenduste pakkuja ning laiendab jätkuvalt oma tegevust rahvusvahelisel tasandil. 2000. aastal asutatud Webmedia 600 spetsialisti pakuvad tarkvaralahendusi nii avalikule kui erasektorile. 2008. ja 2009. aastal oli Webmedia Group 30 kõige kiiremini kasvava tehnoloogiaettevõtte seas Kesk- ja Ida-Euroopas ning  500 kõige kiiremini kasvava tehnoloogiaettevõtte seas Euroopa, Lähis-Ida ja Aafrika (EMEA) piirkonnas. Kahel korral – 2008. ja 2010. – on Webmedia valitud Eesti kõige pere- ja töötajasõbralikumaks ettevõtteks.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Tegelikult oleme me eriolukorras – käitugem siis vastavalt
Meile on jäetud praeguses koroonakriisis suhteliselt palju vabadust, kuid kui me sellega paremini ümber käima ei hakka, siis võib-olla mitte lõpmatuseni, kirjutab Äripäev juhtkirjas.
Meile on jäetud praeguses koroonakriisis suhteliselt palju vabadust, kuid kui me sellega paremini ümber käima ei hakka, siis võib-olla mitte lõpmatuseni, kirjutab Äripäev juhtkirjas.
Dow Jones lõpetas nädala ajaloolise tipptulemusega
Dow Jonesi tööstuskeskmine tõusis täna 0,21% ja sulgus 35 677,02 punktil, mis on ajaloo kõrgeim tulemus.
Dow Jonesi tööstuskeskmine tõusis täna 0,21% ja sulgus 35 677,02 punktil, mis on ajaloo kõrgeim tulemus.
Raadiohommikus: kui palju kallinevad kinnisvara, kütus ja autod?
Äripäeva raadio esmaspäevases hommikuprogrammis sukeldume kinnisvarasse ja autode maailma, aga ei jäta kõrvale ka kütuseturgu või muusikaäri.
Äripäeva raadio esmaspäevases hommikuprogrammis sukeldume kinnisvarasse ja autode maailma, aga ei jäta kõrvale ka kütuseturgu või muusikaäri.
Putin: Tahate rohkem gaasi? Kiitke Nord Stream 2 heaks
Venemaa president Vladimir Putin ütles, et Venemaa saab suurendada gaasitarneid Euroopasse kohe, kui Saksamaa annab kasutusloa Nord Stream 2 gaasijuhtmele, kirjutab Financial Times.
Venemaa president Vladimir Putin ütles, et Venemaa saab suurendada gaasitarneid Euroopasse kohe, kui Saksamaa annab kasutusloa Nord Stream 2 gaasijuhtmele, kirjutab Financial Times.