Siseminister keeldus kommenteerimast elamislubade teemat 

Alyona Stadnik 06. detsember 2011, 17:58

Siseminister Ken-Marti Vaher keeldus kommenteerimast Äripäevale, kuidas on saanud elamisloa kriminaalse taustaga Vene allilmategelane.

Äripäev palus hommikul siseministeeriumi avalike- ja välissuhete osakonnalt siseministri Ken-Marti Vaheri kommentaari, kuna elamislubade skandaal puudutab tema valitsemiseala. Lõuna ajal ütles pressinõunik Annely Martin, et tema kolleeg tegeleb vastustega ja juhul kui toimub mingi tõrge, siis võetakse ajakirjanikuga ühendust. Kuid seda ei tehtud.

Helistades kella 17 paiku vastas avalike- ja välissuhete osakond, et siseminister ei kommenteeri seda teemat ning seda teemat kommenteerib politsei- ja piirivalveamet. Ajakirjanik mainis pressinõunikule, et Äripäev juba küsis ka PPA-lt kommentaari ning tahab saada ka siseministri kommentaari. "Saage aru, meil on palju tööd," öeldi vastuseks.

Tänane Eesti Päevaleht kirjutab sellest, et elamisloa sai isegi allilmategelane Alexander Kharkovskiy. Teda tuntakse selle järgi, et tal kriminaalne taust. Tänavu märtsis väljastas politsei- ja piirivalveamet mehele elamisloa viieks aastaks.

 

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
07. December 2011, 13:56

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris Hetkel eetris

Äripäeva raadio viimased saated

Kõiki viimased raadio saated
Otsi:

Ava täpsem otsing