• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Kilk: Partsi tagasiastumisega võiks oodata selginemiseni

  IRLi ridadesse kuuluv ärimees Rein Kilk arvab, et majandusminister Juhan Partsi tagasiastumine võiks kõne alla tulla alles siis, kui elamislubade skandaali asjaolud on kriminaaluurimise käigus välja selgitatud.

  Äripäeva päevaküsimusele, kas elamislubadega kaubelnud mehed riigifirmade nõukogudesse määranud Juhan Parts peaks tagasi astuma, vastab Rein Kilk.
  Ma arvan, et praegu tuleks asjades selgust saada, mis üldse toimus. Mis Stelmachi ja Raudsesse puutub, on see tõesti väga kahetsusväärne ning väärib järelemõtlemist. Riigi seisukohast ma aga ei tea, kui suureks seda ringi laiendada (kes vastutama ning tagasi astuma peavad – toim). Parts on olnud väga tugev minister ja tema saavutused on minu meelest muljetavaldavad. Kas see on riigi huvides, kui ta nüüd tagasi astub? Hea, et prokuratuur kriminaaluurimise algatas. Seni pole küll kordagi juhtunud, et pärast sellist uurimist oleks jäänud vastuseta küsimusi. Esimeses ringis võib seetõttu piirduda isikutega, kes on midagi toime pannud ja hiljem vaadata, kas laiendada seda ringi või mitte.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum
Seotud lood

Vastukaja: rahandusminister viskab krüptobeebi koos vanniveega välja
Virtuaalvääringu teenuste valdkonda ei tuleks poliitilisel tasemel häbiplekistada ja hävitada, kirjutab advokaadibüroo LEXTAL partner Rauno Kinkar vastukajana rahandusminister Keit Pentus-Rosimannuse äsjasele väljaütlemisele.
Virtuaalvääringu teenuste valdkonda ei tuleks poliitilisel tasemel häbiplekistada ja hävitada, kirjutab advokaadibüroo LEXTAL partner Rauno Kinkar vastukajana rahandusminister Keit Pentus-Rosimannuse äsjasele väljaütlemisele.
USA Toidu-ja Ravimiamet hääletas kolmanda vaktsiinidoosi vastu
Reedel hääletas USA Toidu-ja Ravimiamet (FDA) Pfizeri kolmanda vaktsiinidoosi heakskiitmise vastu, vahendab Yahoo Finance.
Reedel hääletas USA Toidu-ja Ravimiamet (FDA) Pfizeri kolmanda vaktsiinidoosi heakskiitmise vastu, vahendab Yahoo Finance.
Venemaal algas AstraZeneca vaktsiini tootmine
Venemaal Moskva oblastis Puštšinos algas AstraZeneca koroonavaktsiini tootmine ravimifirmas R-Farm, teatab TASS.
Venemaal Moskva oblastis Puštšinos algas AstraZeneca koroonavaktsiini tootmine ravimifirmas R-Farm, teatab TASS.
Rahandusministri arvates võiks rahapesu andmebüroo litsentside andmise peatada
Rahandusminister Keit Pentus-Rosimannuse sõnul on virtuaalvääringu teenuste pakkujatega seotud rahapesu ja terrorismi rahastamise riskid Eestis kasvanud ja praegune olukord vajab riigi kiiret tegutsemist.
Rahandusminister Keit Pentus-Rosimannuse sõnul on virtuaalvääringu teenuste pakkujatega seotud rahapesu ja terrorismi rahastamise riskid Eestis kasvanud ja praegune olukord vajab riigi kiiret tegutsemist.