Indrek Kald • 7. detsember 2011 kell 11:52

"Res Publica tausta tundjale pole elamisloaäri üllatus"

Elamisloaskandaal on tülgastav, aga mitte liiga üllatav neile, kes Res Publica taustu ja ajalugu mäletavad, ütles rahandusminister Jürgen Ligi.

"Selle erakonna enamus on mängimas Eesti riigi suhtes väga positiivset rolli ja nad on saanud ka inimlikult omaks, aga algus oli teine ja enesepuhastus ei saanudki olla lõppenud," selgitas ta ERRi teatel.

IRLil on tema sõnul "kõik võimalused neile äridele ja inimestele ühiselt ja üheselt hinnang anda, nagu juba on teinud Laar ja hulk liikmeid".

"Ministrite otsus peaks olema sisemiselt läbi kaalutud, mitte kolleegi ja konkurendi poolt survestatud," kommenteeris ta siseministri Ken-Marti Vaheri ja majandusministri Juhan Parts võimalikku tagasiastumist. "Kui otsus on jätkata, saaks neid väga aidata tundlikum isiklik avaldus, volikogu otsuse sõnastus ning regulatsioonide ja poliitika üle vaatamine," lisas Ligi.

Hetkel kuum