• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Twitter piirab kasutajategevust mõnedes riikides

  Twitter teatas, et alustab sõnumite piiramist mõnedes riikides, tõstatades üles küsimuse, kuidas sotsiaalmeediaplatvorm tuleb toime sõnavabadusega kui kasutajaskonna hulk pidevalt suureneb, kirjutab Reuters.

  Twitter ütles enda blogipostituses, et nüüd on neil võimalus valikuliselt blokeerida saadetud sõnumeid teatud riigi kasutajate eest. „Alates tänasest jätame me endale võimaluse varjata sisu kindla riigi kasutajate eest, hoides seda kättesaadavana ülejäänud maailmas,” ütles Twitter.
  Twitter võidakse keelustada mitmes riigis kui ta ei piira enda tekstsõnumeid, ütles Cynthia Wong, Tehnoloogia ja Demokraatia Keskusest.
  „Küsimus on: mis on sõnavabadusele parim?” ütles Wong. „Kui Twitter täielikult blokeerida mõnes riigis, siis kas see on parem? Näib, et Twitter on hästi läbi mõelnud selle, et kohalikud seadused ei kahjustaks inimõigusi.”
  Möödunud aastal kasutati sotsiaalmeediavõrgustike Araabia kevade ülestõusus rahvakogunemiste organiseerimiseks.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum
Seotud lood

Gregor Raudvere: kalli elektri kurja juur
Iga ministeerium, kohalik omavalitsus ning eri ametiasutused vaatavad energeetikat vaid oma mätta otsast ja just seda suppi me praegu kõrge elektri hinna näol helbime, kirjutab ettevõtja, OÜ Adepte Group juhatuse liige Gregor Raudvere.
Iga ministeerium, kohalik omavalitsus ning eri ametiasutused vaatavad energeetikat vaid oma mätta otsast ja just seda suppi me praegu kõrge elektri hinna näol helbime, kirjutab ettevõtja, OÜ Adepte Group juhatuse liige Gregor Raudvere.
Elektriautotootjad SECiga pahuksis
USA Väärtpaberi-ja Börsikomisjon (SEC) on nii Tesla kui ka Lucid Motorsi uurimise alla võtnud, vahendab Yahoo Finance.
USA Väärtpaberi-ja Börsikomisjon (SEC) on nii Tesla kui ka Lucid Motorsi uurimise alla võtnud, vahendab Yahoo Finance.
Elektri hind tõusis uue rekordini Novembri algusega võrreldes 15kordne tõus
Eesti piirkonnas on elektri hind täna rekordiliselt kõrge, keskmine megavatt-tunni hind ulatub enam kui 290 euroni, selgub Nord Pooli andmetest.
Eesti piirkonnas on elektri hind täna rekordiliselt kõrge, keskmine megavatt-tunni hind ulatub enam kui 290 euroni, selgub Nord Pooli andmetest.
Tööstur: tootjad peaksid julgemalt hindu tõstma
"Et ettevõtted oleksid tugevad, arendaksid tootmistehnoloogiaid ja saaksid teha rohelisemaid valikuid, on toote hinna tõstmine paratamatu," ütles mööblitootja Bed Factory Sweden juht Indrek Aasna hiljuti konverentsil "Tööstuse äriplaan 2022".
"Et ettevõtted oleksid tugevad, arendaksid tootmistehnoloogiaid ja saaksid teha rohelisemaid valikuid, on toote hinna tõstmine paratamatu," ütles mööblitootja Bed Factory Sweden juht Indrek Aasna hiljuti konverentsil "Tööstuse äriplaan 2022".