• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Twitter väldib börsi

  Sotsiaalmeediavõrgustik Facebook valmistub börsile minema, kuid Twitter teeb kõike, et seda vältida. Twitter on kehtestanud oma aktsionäridele ka piirangu: ükski aktsionär ei saa müüa rohkem kui 20% enda aktsiatest.

  Twitteri tegevjuhi Dick Costolo sõnul piiratakse aktsiamüüki „500 aktsionäri reegli” pärast. See tähendab, et kui ettevõttel on üle 500 aktsionäri, kes omavad ühte liiki aktsiaid, nõuab USA väärtpaberijärelevalve komisjon ettevõttelt majandustulemuste avalikustamist. Ettevõtetelt ei nõuta sel hetkel börsile minekut, aga enamus valivad selle tee. Facebook möödus 500 aktsionäri piirist möödunud aastal.
  „Me ei taha olla avalik ettevõtte enne, kui meil on head prognoositavad kvartalitulemused,” ütles Costolo enda kirjas möödunud aasta augustis. „Meil võib kuluda selleks mitu aastat.”
  Paljud eraettevõtted seavad enda aktsiate müügile piiranguid, aga Twitteri keeld, mis takistab aktsionäridel müüa rohkem kui 20% enda aktsiatest on ebatavaline.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum
Seotud lood

Villu Teearu: eelmise sajandi suhtumisega bossid jäävad talentidest ilma
Juhi võimust on saanud olulisemaks inimeste võimestamine ehk vastutuse ja vabaduse andmine oma töötegude üle ise otsustada, kirjutab Elisa süsteemiarenduse valdkonna juht Villu Teearu.
Juhi võimust on saanud olulisemaks inimeste võimestamine ehk vastutuse ja vabaduse andmine oma töötegude üle ise otsustada, kirjutab Elisa süsteemiarenduse valdkonna juht Villu Teearu.
Facebook plaanib nime muuta
Facebook plaanib portaali The Verge andmeil muuta oma nime.
Facebook plaanib portaali The Verge andmeil muuta oma nime.
Saksa teadlase dr Langi arendatud inimkeskne valguslahendus LEDVANCE BIOLUX on leidnud tee Eesti klientideni
BIOLUX kui inimkeskne valgustussüsteem LEDVANCE’ilt on valguslahendus, mis lähtub inimese aktiivse tegutsemise aja loomulikust valgusvajadusest ning selle saavutamisest koos kunstliku valgustusega. Esimene LEDVANCE´i BIOLUX-valgustuslahendus Eestis on paigaldatud Ülemiste City kasvukontori nõupidamisruumi Tallinnas.
BIOLUX kui inimkeskne valgustussüsteem LEDVANCE’ilt on valguslahendus, mis lähtub inimese aktiivse tegutsemise aja loomulikust valgusvajadusest ning selle saavutamisest koos kunstliku valgustusega. Esimene LEDVANCE´i BIOLUX-valgustuslahendus Eestis on paigaldatud Ülemiste City kasvukontori nõupidamisruumi Tallinnas.
Narvas murtakse tõenäoliselt Keskerakonna 20 aasta pikkune võim
Vahetult enne valimisi tekkinud tüli Narva linna aastakümneid valitsenud Keskerakonna ja Katri Raiki vahel sai esimesele saatuslikuks, linnas võtab tõenäoliselt ohjad üle Raiki ja Eesti 200 koalitsioon.
Vahetult enne valimisi tekkinud tüli Narva linna aastakümneid valitsenud Keskerakonna ja Katri Raiki vahel sai esimesele saatuslikuks, linnas võtab tõenäoliselt ohjad üle Raiki ja Eesti 200 koalitsioon.