Indrek Kald • 22. mai 2012 kell 13:24

Uus tunnistaja juba taganeb

Kuigi Tartu volikogu reformierakondlasest liige Kristjan Karis tunnistas esmalt, et aitas parteil varjatud annetusi puhtaks pesta, taganes ta hiljem sellest.

"ERR online uudisteportaal avaldas täna valeväidetega artikli, kus seisis, nagu mina oleksin saanud 2006. aastal Reformierakonna Tartu piirkonna juhi Laine Jänese käest raha, mida ta palus mul vormistada annetusena erakonnale. Kinnitan siinkohal, et ei toonane Reformierakonna piirkonna esimees Laine Jänes ega minu toonane ülemus Kalev Lillo ei ole mulle raha andnud ega agiteerinud mind varjatud annetust tegema," kinnitas Karis meediale saadetud teates.

"Ma võin küll isiklikult kinnitada, et tegin toona annetuse teise erakonnakaaslase nimel ning võin ausalt väita, et enam ei mäleta, kes see inimene oli. Niipalju kui mäletan oli tegemist situatsiooniga, kus erakonnakaaslane ei tahtnud oma nime annetajate nimekirjas näidata perekondlikel põhjustel. Seega tunnistan ausalt, et olen teinud annetuse toona teise inimese palvel," lisas ta.

Hetkel kuum