Laura Mallene • 1. juuni 2012 kell 13:16

Las Reform näitab, kes neist on targad

Indrek Tarand ütles Reformierkonna Tarkade Kogu kokkukutsumise plaani kommenteerides, et sõltumatut parteilast pole olemas.

“Reformierakonna peasekretär mingu algkooli ja tehku endale selgeks, mis on vastukäivad mõisted. Sõltumatutest parteilastest - ja koguni tarkadest parteilastest tehakse kogu! Ei. Sellist asja ei saa teha, sest sõltumatuid parteilasi ei ole olemas,” sõnas Tarand. “Las nad kõigepealt toovad oma 10 000-liikmelisest erakonnast esile, kes on targad. Siis hakkame vaatama, kes sinna saavad kuuluda. Intuitiivselt ütlen, et suur osa neist on lollpead. Kas nad üldse targad olla saavad – nad on ju parteilased.”

Tarand lisas, et tegu on veel unikaalsema algatusega kui Reinsalu parteide usalduse taastamise töörühm.

Hetkel kuum