• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Baltikalt lahja müük oktoobris

  Venemaa ja Ukraina kehvad müüginumbrid sisuliselt nullisid Balti riikide müügikasvu Baltika grupi peale ära, mille tulemusel näitas firma kõigest 1% müügikasvu oktoobris.

  Baltika oktoobri konsolideeritud müügitulu ulatus 5,162 miljoni euroni, kasvades eelmise aastaga võrreldes 1%, teatas firma börsile.
  Baltika oktoobri konsolideeritud jaemüük ulatus 4,944 miljoni euroni, mis on 1% enam kui eelmise aasta samal perioodil ning mis saavutati 6% väiksema müügipinnaga. Jaesüsteemi müügiefektiivsus (müük/m²) kasvas oktoobris 8%.
  Müügikasvud saavutati Leedus (+11%), Lätis (+8%) ja Eestis (+7%). Müügid vähenesid Ukrainas (-13%) ja Venemaal (-12%). Hulgimüük kasvas eelmise aasta oktoobriga võrreldes 34%.
  Võrreldavate poodide müük ruutmeetrile kasvas oktoobris 7%, sealhulgas kasvas Venemaa 13%, Leedu 10%, Läti 10% ja Eesti 5%, Ukraina müük vähenes 3%. Kohalikus valuutas suurenes võrreldavate poodide müük Venemaal 6% ning vähenes Ukrainas 8% võrreldes eelmise aasta oktoobriga.
  10 kuu kokkuvõttes ulatusid Grupi müügitulud 45 307 tuhande euroni, kasvades eelmise aasta sama perioodiga võrreldes 5%, sealhulgas jaemüük oli kokku 42 081 tuhat eurot (+5%) ja hulgimüük 2 555 tuhat eurot (+9%).
  Baltikal oli oktoobri lõpu seisuga 106 kauplust müügipinnaga 21 536 m².
  Autor: Fredy-Edwin Esse, California
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum
Seotud lood

Saksa majandusajakirjanik valimiste eel: taastame Hansa Liidu!
Miks ei võiks Tallinn, Riia, Bremen ja Hamburg, aga ka teised endised hansalinnad puhuda uuesti elu sisse kunagisele Hansa Liidule? See oleks uut tüüpi linnade ja ettevõtete liit, mida juhiks mitte nostalgia, vaid soov astuda vastu Hiina hegemoniaalsetele ambitsioonidele Euroopas, kirjutab Saksamaa majandusajakirjanik Manfred Sieg (Sieg-Tech).
Miks ei võiks Tallinn, Riia, Bremen ja Hamburg, aga ka teised endised hansalinnad puhuda uuesti elu sisse kunagisele Hansa Liidule? See oleks uut tüüpi linnade ja ettevõtete liit, mida juhiks mitte nostalgia, vaid soov astuda vastu Hiina hegemoniaalsetele ambitsioonidele Euroopas, kirjutab Saksamaa majandusajakirjanik Manfred Sieg (Sieg-Tech).
Sigade hinnad kukkusid Hiinas tagasi maa peale
Pärast kahe aasta pikkust perioodi kõrgeid sealiha hindu seisab Hiina silmitsi vastupidise probleemiga: sealiha on nüüd ligikaudu poole odavam, vahendab Wall Street Journal.
Pärast kahe aasta pikkust perioodi kõrgeid sealiha hindu seisab Hiina silmitsi vastupidise probleemiga: sealiha on nüüd ligikaudu poole odavam, vahendab Wall Street Journal.
Elektrienergia hinnatõus paneb aina rohkem kodusele päikeseenergia-jaamale mõtlema
Juba neljas kuu järjest näeme väga olulist elektrienergia hinnatõusu ning arvestades kasvavat nõudlust elektrienergia järele ja tootmise liikumist 100% süsinikuvabaduse suunas, pole odavnemist ka lähitulevikus näha.
Juba neljas kuu järjest näeme väga olulist elektrienergia hinnatõusu ning arvestades kasvavat nõudlust elektrienergia järele ja tootmise liikumist 100% süsinikuvabaduse suunas, pole odavnemist ka lähitulevikus näha.
Leedu soovitab lahti saada Hiina telefonidest Eesti seisukoht: meil pole põhjust Leedu leidudes kahelda
Leedu kaitseminister soovitas inimestel vältida Hiina telefonide ostmist ja ära visata need, mis juba olemas on, sest avastas sinna sisse ehitatud tsensorlahenduse, kirjutab Reuters. RIA peadirektori asetäitja Gert Auväärti sõnul ei ole RIA sarnaseid analüüse läbi viinud, kuid neil pole põhjust Leedu riikliku küberjulgeoleku keskuse raportis ja leidudes kahelda.
Leedu kaitseminister soovitas inimestel vältida Hiina telefonide ostmist ja ära visata need, mis juba olemas on, sest avastas sinna sisse ehitatud tsensorlahenduse, kirjutab Reuters. RIA peadirektori asetäitja Gert Auväärti sõnul ei ole RIA sarnaseid analüüse läbi viinud, kuid neil pole põhjust Leedu riikliku küberjulgeoleku keskuse raportis ja leidudes kahelda.