Kaisa Gabral • 23. november 2012 • 1 min
Jaga lugu:

Ain Kaljurand: ükski juht pole eksimatu

Tallinna Sadama juhatuse esimehe Ain Kaljuranna sõnul on nende ettevõttes juhatuse liikme vastutuskindlustus olemas, sest keegi pole eksimatu.

Äripäev küsib täna päevaküsimusena: kas teil (teie ettevõttel) on juhatuse liikme vastutuskindlustus ja miks.

“Meil on juhtkonnakindlustus olemas jah. Et miks meil see on?” võtab Kaljurand telefonis pika mõttepausi. Ikka veel mõtleb. “Jäin mõttesse, et miks meil see on. Tegelikult oli see meil juba enne minu tulekut. Minu kogemuse põhjal on see tänapäeval tavaline ja on paljudel. Minu kogemuse põhjal võiks juhil see kindlustus olla, sest keegi meist pole eksimatu,” lisas Kaljurand.

Oilseeds Trade'i tegevjuhi Veikko Vahari sõnul temal juhatuse liikme vastutuskindlustust pole ning ta ei pea seda ka vajalikuks. “Meie ettevõttes pole seda tehtud. Ei ole selle teemaga tegelenud ega teagi, palju see maksab ja kuidas käib. Täna ma ei näe ka põhjust, miks peaksin sellega tegelema, olles ise juht ja omanik, ise teen ja ise vastutan,” vastas Vahar.

 

Jaga lugu:
Seotud lood
Hetkel kuum Äripäevas

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Veebilehe kasutamist jätkates nõustute küpsiste kasutamisega. Loe lähemalt