• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Ain Kaljurand: ükski juht pole eksimatu

  Tallinna Sadama juhatuse esimehe Ain Kaljuranna sõnul on nende ettevõttes juhatuse liikme vastutuskindlustus olemas, sest keegi pole eksimatu.

  Äripäev küsib täna päevaküsimusena: kas teil (teie ettevõttel) on juhatuse liikme vastutuskindlustus ja miks.
  “Meil on juhtkonnakindlustus olemas jah. Et miks meil see on?” võtab Kaljurand telefonis pika mõttepausi. Ikka veel mõtleb. “Jäin mõttesse, et miks meil see on. Tegelikult oli see meil juba enne minu tulekut. Minu kogemuse põhjal on see tänapäeval tavaline ja on paljudel. Minu kogemuse põhjal võiks juhil see kindlustus olla, sest keegi meist pole eksimatu,” lisas Kaljurand.
  Oilseeds Trade'i tegevjuhi Veikko Vahari sõnul temal juhatuse liikme vastutuskindlustust pole ning ta ei pea seda ka vajalikuks. “Meie ettevõttes pole seda tehtud. Ei ole selle teemaga tegelenud ega teagi, palju see maksab ja kuidas käib. Täna ma ei näe ka põhjust, miks peaksin sellega tegelema, olles ise juht ja omanik, ise teen ja ise vastutan,” vastas Vahar.
   
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum
Seotud lood

Kalev Kaljuste: pöörame pilgud (ka) Rootsi!
Pärnus tegutseb palju Soome ettevõtjaid, kuid minu arvates tuleks alustada Pärnu linna kui ühe parima elukeskkonna ja atraktiivse ettevõtluskeskkonna turundamist ka Rootsi suunal, kirjutab sotsiaaldemokraatliku erakonna esinumber kohalikel valimistel Pärnus Kalev Kaljuste vastuses Äripäeva valimiste-eelsele küsitlusele.
Pärnus tegutseb palju Soome ettevõtjaid, kuid minu arvates tuleks alustada Pärnu linna kui ühe parima elukeskkonna ja atraktiivse ettevõtluskeskkonna turundamist ka Rootsi suunal, kirjutab sotsiaaldemokraatliku erakonna esinumber kohalikel valimistel Pärnus Kalev Kaljuste vastuses Äripäeva valimiste-eelsele küsitlusele.
Ignitis ja Šiauliu vedasid Balti börse allapoole
Tallinna börsiindeks langes täna 0,4 protsenti, 1939,5 punktini. Balti börsiindeks kukkus aga 0,9 protsenti ja lõpetas päeva 1557,1 punktil.
Tallinna börsiindeks langes täna 0,4 protsenti, 1939,5 punktini. Balti börsiindeks kukkus aga 0,9 protsenti ja lõpetas päeva 1557,1 punktil.
Elektrienergia hinnatõus paneb aina rohkem kodusele päikeseenergia-jaamale mõtlema
Juba neljas kuu järjest näeme väga olulist elektrienergia hinnatõusu ning arvestades kasvavat nõudlust elektrienergia järele ja tootmise liikumist 100% süsinikuvabaduse suunas, pole odavnemist ka lähitulevikus näha.
Juba neljas kuu järjest näeme väga olulist elektrienergia hinnatõusu ning arvestades kasvavat nõudlust elektrienergia järele ja tootmise liikumist 100% süsinikuvabaduse suunas, pole odavnemist ka lähitulevikus näha.
Enefit Green võib täna avaldada uudise börsile mineku kohta
Eesti Energia kontserni kuuluv taastuvaenergiaettevõte Enefit Green korraldab täna kell 11 pressikonverentsi, kus tahab jagada ettevõtte hetkeseisu ja arenguplaane.
Eesti Energia kontserni kuuluv taastuvaenergiaettevõte Enefit Green korraldab täna kell 11 pressikonverentsi, kus tahab jagada ettevõtte hetkeseisu ja arenguplaane.