Artikkel
 • Kuula
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Urmas Arumäe: Viimsi võim võiks vahetuda

  Endise Viimsi vallavanema ja hetkel Viimsi volikogu liikme Urmas Arumäe sõnul võis Märt Vooglaid rääkida Edgar Savisaarega taas Viimsi volikogu esimehe Aarne Jõgimaa umbusaldamisest.

  "Keskerakonnale kuulub volikogus üks hääl. Kunagi olin mina ka Keskerakonnas, kuid üle aasta ma enam seal ei ole. Minul oli konkreetne diil Savisaarega, kuid kuna ta mind alt vedas, siis polnud mul enam põhjust seal maailmavaateliselt olla. Meil oli selge kokkulepe, et ta viib mind riigikokku nagu ta ise pakkus, kuid ta ei teinud selleks midagi, kas nüüd õnneks või kahjuks, kes seda enam teab," märkis Arumäe ja lisas, et ei tea Keskerakonna hingeelust midagi.
  "Samas ma tean, et kui toimus Jõgimaa eelmine umbusaldamine, siis kirjutas ka Keskerakond sellele alla. Nüüd on kavas sama isiku suhtes uus umbusaldamine, ma arvan, et käidi seda Keskerakonna häält küsimas (Arumäe vihjab Vooglaiu ja Savisaare kohtumisele). Järgmisel volikogu istungil antakse umbusaldus uuesti sisse," lisas Arumäe.
  "Ma olen seda meelt, et ühelegi kohale ei tohiks inimesed liiga kauaks jääda. Mulle tundub, et praegune Viimsi koalitsioon on ametis olnud liiga kaua. Ühelt poolt stagnatsioon ja teiselt poolt ideede puudus. Juba selle pärast tuleks inimesi aeg-ajalt vahetada. Me ei saa ju arvestada ainult selle järgi, kes on suurem kaabakas. Et las need pätid olla natuke aega ja siis teised pätid - nii ei tohi ju mõelda. Küll aga võib mõelda seda, et kui inimestel powerit ja ideid pole, siis on mõistlik anda teatepulk üle. Ja kui sellega kaasnevad kuriteod või muidu väärtarvitused, siis see lisab asjale vürtsi, aga igal juhul ei tohiks valla võim olla koondunud ühe või teise erakonna kätte. Erakondadel ei tohiks üldse olla omavalitsustesse asja, see on inimeste asi, muretseda oma kodukoha pärast," rääkis Arumäe.
  Esimesel advendil kohtus ettevõtja Märt Vooglaid Tallinna linnapea Edgar Savisaarega, Vooglaiu sõnul arutati Viimsi valla probleeme.
   
   
   
   
   
   
 • Hetkel kuum
Seotud lood
Kõik seotud lood

Uuring: klienditeenindus 400 protsenti paremaks? Tehtav!
Värske uuring tõestab, et atraktiivne müügi- ja teeninduskeskkond parandab klienditeenindajate hoiakuid kordades ning ettevõtjail oleks kasulik sellega arvestada, kirjutab koolitus- ja testostufirma Trendline Analytics juht Eero Palm.
Värske uuring tõestab, et atraktiivne müügi- ja teeninduskeskkond parandab klienditeenindajate hoiakuid kordades ning ettevõtjail oleks kasulik sellega arvestada, kirjutab koolitus- ja testostufirma Trendline Analytics juht Eero Palm.
Balti aktsiaturud kukkusid väikese käibega
Balti aktsiaturgudel oli täna vaikne ning ühtlaselt punane päev, sest Balti koondindeks langes -0,4%, Tallinna börs kukkus -0,32%, Riia turg vajus -0,78% ning Vilnius taandus -0,25%.
Balti aktsiaturgudel oli täna vaikne ning ühtlaselt punane päev, sest Balti koondindeks langes -0,4%, Tallinna börs kukkus -0,32%, Riia turg vajus -0,78% ning Vilnius taandus -0,25%.
Articles republished from the Financial Times
Reaalajas börsiinfo
Väikeettevõtjate esindaja loodab kliimaministeeriumile
“Vaadates kliimaseaduse eelnõu olen väga murelik, kuna see suurendab halduskoormust,” rääkis väikeettevõtteid koondava EVEA president Ille Nakurt-Murumaa hommikuprogrammi intervjuus.
“Vaadates kliimaseaduse eelnõu olen väga murelik, kuna see suurendab halduskoormust,” rääkis väikeettevõtteid koondava EVEA president Ille Nakurt-Murumaa hommikuprogrammi intervjuus.
Gasellid
Kiiresti kasvavate firmade liikumist toetavad:
Gaselli KongressAJ TootedFinora BankGBC Team | Salesforce
Pannkoogimeistrid uuendavad kasvuretsepti: tuleb Eestist väljas ise äri püsti panna
Kookeri minipannkookidega tuntust kogunud Mesti omanikud tunnistasid Äripäeva raadios, et olid frantsiisi avamisele väljaspool Eestit juba päris lähedal, kuid aeg polnud küps. Enne tuleb ka ise üks koht välismaal avada.
Kookeri minipannkookidega tuntust kogunud Mesti omanikud tunnistasid Äripäeva raadios, et olid frantsiisi avamisele väljaspool Eestit juba päris lähedal, kuid aeg polnud küps. Enne tuleb ka ise üks koht välismaal avada.
Adam Granti soovitused petturi sündroomist vabanemiseks
Kas ka sulle tundub, et oled oma töös ebapädev ja kohe on saabumas hetk, kus sind paljastatakse? Ameerika juhtimispsühholoog ja menukite autor Adam Grant räägib, et petturi sündroomist tuleks hoopis mõelda kui varjatud potentsiaali märgist: sulle tundub, et teised inimesed hindavad sind üle, aga palju tõenäolisemalt sa hoopis alahindad iseennast.
Kas ka sulle tundub, et oled oma töös ebapädev ja kohe on saabumas hetk, kus sind paljastatakse? Ameerika juhtimispsühholoog ja menukite autor Adam Grant räägib, et petturi sündroomist tuleks hoopis mõelda kui varjatud potentsiaali märgist: sulle tundub, et teised inimesed hindavad sind üle, aga palju tõenäolisemalt sa hoopis alahindad iseennast.
Veskimägi: aastal 2030 võiks Eesti kaitsetööstuse käive olla miljard
2030. aastal võiks Eesti kaitsetööstuse käive olla 1 miljard, kuid juba sel aastal on sektori käive rekordiline, rääkis 2C Venturesi partneri Taavi Veskimägi, kes on ka kaitsetööstuse liidu nõukogu esimees.
2030. aastal võiks Eesti kaitsetööstuse käive olla 1 miljard, kuid juba sel aastal on sektori käive rekordiline, rääkis 2C Venturesi partneri Taavi Veskimägi, kes on ka kaitsetööstuse liidu nõukogu esimees.
EL kehtestab Hiina elektriautodele kaitsetollid
Euroopa Liit kehtestab Hiina elektriautodele juulist täiendava tollimaksu, mis suurema osa tootjate puhul küündib 38,1 protsendini auto hinnast.
Euroopa Liit kehtestab Hiina elektriautodele juulist täiendava tollimaksu, mis suurema osa tootjate puhul küündib 38,1 protsendini auto hinnast.
Põllumeestele antakse 19 miljonit toetust biometaani tootmiseks
Põllu- ja metsamajandusettevõtted saavad keskkonnainvesteeringute keskuselt (KIK) küsida toetust biometaani tootmiseks.
Põllu- ja metsamajandusettevõtted saavad keskkonnainvesteeringute keskuselt (KIK) küsida toetust biometaani tootmiseks.
Lindström kuritarvitas oma turgu valitsevat seisundit
Lindströmi tööriiete ja vahetusvaipade üürilepingu tingimused võivad olla konkurentsi piiravad, leidis järelevalvet teinud konkurentsiamet. Lindström nõustus kliendilepingu tingimusi muutma.
Lindströmi tööriiete ja vahetusvaipade üürilepingu tingimused võivad olla konkurentsi piiravad, leidis järelevalvet teinud konkurentsiamet. Lindström nõustus kliendilepingu tingimusi muutma.