• Jaga lugu:

  Urmas Arumäe: Viimsi võim võiks vahetuda

  Endise Viimsi vallavanema ja hetkel Viimsi volikogu liikme Urmas Arumäe sõnul võis Märt Vooglaid rääkida Edgar Savisaarega taas Viimsi volikogu esimehe Aarne Jõgimaa umbusaldamisest.

  "Keskerakonnale kuulub volikogus üks hääl. Kunagi olin mina ka Keskerakonnas, kuid üle aasta ma enam seal ei ole. Minul oli konkreetne diil Savisaarega, kuid kuna ta mind alt vedas, siis polnud mul enam põhjust seal maailmavaateliselt olla. Meil oli selge kokkulepe, et ta viib mind riigikokku nagu ta ise pakkus, kuid ta ei teinud selleks midagi, kas nüüd õnneks või kahjuks, kes seda enam teab," märkis Arumäe ja lisas, et ei tea Keskerakonna hingeelust midagi.
  "Samas ma tean, et kui toimus Jõgimaa eelmine umbusaldamine, siis kirjutas ka Keskerakond sellele alla. Nüüd on kavas sama isiku suhtes uus umbusaldamine, ma arvan, et käidi seda Keskerakonna häält küsimas (Arumäe vihjab Vooglaiu ja Savisaare kohtumisele). Järgmisel volikogu istungil antakse umbusaldus uuesti sisse," lisas Arumäe.
  "Ma olen seda meelt, et ühelegi kohale ei tohiks inimesed liiga kauaks jääda. Mulle tundub, et praegune Viimsi koalitsioon on ametis olnud liiga kaua. Ühelt poolt stagnatsioon ja teiselt poolt ideede puudus. Juba selle pärast tuleks inimesi aeg-ajalt vahetada. Me ei saa ju arvestada ainult selle järgi, kes on suurem kaabakas. Et las need pätid olla natuke aega ja siis teised pätid - nii ei tohi ju mõelda. Küll aga võib mõelda seda, et kui inimestel powerit ja ideid pole, siis on mõistlik anda teatepulk üle. Ja kui sellega kaasnevad kuriteod või muidu väärtarvitused, siis see lisab asjale vürtsi, aga igal juhul ei tohiks valla võim olla koondunud ühe või teise erakonna kätte. Erakondadel ei tohiks üldse olla omavalitsustesse asja, see on inimeste asi, muretseda oma kodukoha pärast," rääkis Arumäe.
  Esimesel advendil kohtus ettevõtja Märt Vooglaid Tallinna linnapea Edgar Savisaarega, Vooglaiu sõnul arutati Viimsi valla probleeme.
   
   
   
   
   
   
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum
Seotud lood

Robert Sarv: palun terve inimese passi
Sportlikud, terved ja karsked inimesed on koroonapandeemia ajal pandud ebamõistliku ja -inimliku surve alla, kirjutab Emerald Legali vandeadvokaat Robert Sarv.
Sportlikud, terved ja karsked inimesed on koroonapandeemia ajal pandud ebamõistliku ja -inimliku surve alla, kirjutab Emerald Legali vandeadvokaat Robert Sarv.
USA majanduskasv alla ootuste; börsid sellegipoolest plussis
USA teise kvartali majanduskasv jäi küll analüütikute konsensuslikele ootustele kõvasti alla, aga see ei seganud börsidel rohelises sulgumist.
USA teise kvartali majanduskasv jäi küll analüütikute konsensuslikele ootustele kõvasti alla, aga see ei seganud börsidel rohelises sulgumist.
Nutikas andmete kasutamine avab uued võimalused
Igapäevaselt koguneb üha rohkem andmeid ning nendest on saanud üks väärtuslikumaid ressursse. Andmete kasutusvõimalused järjest laienevad ning üheks suunaks on kindlasti inimeste liikuvusmustrite analüüsimine ning selliste andmete tark kasutamine.
Igapäevaselt koguneb üha rohkem andmeid ning nendest on saanud üks väärtuslikumaid ressursse. Andmete kasutusvõimalused järjest laienevad ning üheks suunaks on kindlasti inimeste liikuvusmustrite analüüsimine ning selliste andmete tark kasutamine.
Pankrotihaldur pani T1 oksjonile
Tallinna tuiksoonel asuva T1 keskuse omanikfirma Tallinna Moekombinaat siseneb pärast keerulist vaidlust võlausaldajaga pankrotimenetlusse ja pealinna uusim kaubanduskeskus läks võlgade katteks enampakkumisele. Kaubanduskeskuse alghind on 85 miljonit eurot.
Tallinna tuiksoonel asuva T1 keskuse omanikfirma Tallinna Moekombinaat siseneb pärast keerulist vaidlust võlausaldajaga pankrotimenetlusse ja pealinna uusim kaubanduskeskus läks võlgade katteks enampakkumisele. Kaubanduskeskuse alghind on 85 miljonit eurot.