Alyona Stadnik • 20. veebruar 2013 kell 9:59

Randpere: Reform on kõige ausam ja eetilisem

Tänasel Gaselli kongressil lubas Reformierakonna juhatuse liige Valdo Randpere, et Reformierakonnas ei toimu tulevikus varjatud rahastamist ja ei valetata.

"Reformierakond on kõige ausam ja eetilisem erakond," lausus Randpere.

Küsimusele, miks Randpere läks poliitikasse, vastas ta, et naine küsib seda küsimust tema käest viimasel ajal päris tihti. "Ma olin tüdinud süsteemist, mis oli siin Eestis. 1984. aastal ma põgenesin Nõukogude Liidust. 1986. aastal sain Rootsis esimese töökoha, mis oli IT-sektoris. Müüsin kuulutusi ajalehte. Siis kutsus üks klient mind enda juurde tööle, sest tüdines sellest, et helistasin talle kogu aeg," meenutas Randpere.

Randpere oli 14 aastat Rootsis ja töötas 25 aastat IT-sektoris. "Ma olin tükk aega huvitatud poliitikast, aga töötades IMBs, ei saanud ma poliitikas olla. 2009. aastal oli mul valik, kas ma lähen poliitikasse või ei lähe sinna mitte kunagi," lausus Randpere.

"Rootsis kirjutasin ka arvamusartikleid ja sotsiaalne ning poliitiline närv on mul kogu aeg olnud," lisas ta.

Küsimusele, kuidas Reformierakond plaanib oma toetust kasvatada, lausus Randpere, et hea käitumise ja viisaka suhtumisega.

Hetkel kuum