Alyona Stadnik • 20. veebruar 2013 kell 7:36

Ossinovski gasellidele: ärge kartke midagi

Äripäeva aasta ärimees Oleg Ossinovski ütles tänasel Gaselli kongressil: "respect" gasellidele, nende magamata ööde, pikkade lennusõitude, nende suurepärase töö eest ja et nad lõid sellise riigi, mille üle me uhked oleme.

"Suur aitäh teile," lausus Ossinovski Swissotelis Gaselli kongressil.

Ärimees tsiteeris „Meistri ja Margarita“ raamatut: „Ärge kunagi küsige midagi ja mitte kunagi kellegi käest, kes on teist tugevamad,“ „Ma lisaks sellele juurde, et ärge ka kunagi kartke midagi,“ märkis ta.

Ossinovski suhtub igasugustesse konkurssidesse irooniliselt. „See on subjektiivne arvamus, Meelis (Äripäeva peatoimetaja Meelis Mandel - toim.) otsustas ja nii on. Objektiivseid asju on vähe ja üks nendeks on kahjuks raha,“ lausus ta.

Tema sõnul läheb sellega kokku üks anekdoot: "Mees püüab kuldkala, kes laseb tal valida kolme soovi vahel: ilu, mõistus või raha. Mees valib mõistuse. Kala küsib, no mis? Mees vastab: oleks pidanud raha võtma."

Hetkel kuum