28 märts 2013

Ametiühingute keskliidu volikogu uueks juhiks sai Kaia Vask

Ametiühingute keskliidu volikogu esimeheks valiti täna senine aseesimees Kaia Vask.

EAKLi volikogu valis oma tänasel koosolekul EAKLi esimeheks valitud Peep Petersoni asemele volikogu esimeheks senise aseesimehe Kaia Vase, kes oli volikogu esimehe ametikohal ka aastatel 2003-2007, teatas ametiühingute keskliit.

Kutselist tegevust ametiühingutes alustas Kaia Vask juba 1999. aasta lõpul, kui asus tööle Eesti Meremeeste Sõltumatu Ametiühingu (EMSA) peasekretärina, kellena töötab ka praegu. Aastatel 2004-2011 oli Kaia Vask EMSA esimees, aastatel 2007-2011 ka EAKLi juhatuse liige.

Lisaks Eesti ametiühingutele on Kaia Vask tegev mitmes rahvusvahelises organisatsioonis. Ta on Rahvusvahelise Transpordiföderatsiooni (ITF) juhatuse liige ning kuulub Euroopa Meresõiduohutuse Agentuuri nõukokku.

Kaia Vasel on magistrikraad õigusteaduses.

Autor: 1706-aripaev

Hetkel kuum