Maxima müüb oma Hiiumaa krundi

20. jaanuar 2014, 10:26

Kauplustekett Maxima müüb aastaid tagasi Kärdlasse soetatud krundi, sest lähiajal Hiiumaale kauplust ehitada pole plaanis.

Maxima Eesti OÜ kommunikatsioonijuht Erkki Erilaid ütles Hiiu Lehele, et Kärdlas on praegu toidukauplusi piisavalt. “Seetõttu oleme otsustanud kinnistu müüa ning anda seega võimaluse teistele ettevõtetele Kärdlas äritegevust hoogustada,” ütles Erilaid.

Käina mnt 1 ja 3 alale jääva üle 3000 m² krundil on 2008. aastast kehtiv detailplaneering. Kärdla linna üldplaneeringus on kinnistu maakasutuse eesmärgina kirjas kaubandus-, teenindus- ja büroohoonete maa.

Maxima plaanis krundile ehitada 520ruutmeetrise müügipinnaga väiksemat sorti kaupluse, kus saanuks tööd 35 inimest, kirjutas väljaanne.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
04. April 2014, 14:07
Otsi:

Ava täpsem otsing