Maximal Sillamäel suured plaanid

1321-aripaev 09. juuli 2014, 14:32

Sillamäe volikogu võttis tuliste vaidluste järel vastu projekti, mis lubab Leedu tuntud poeketil Maxima alustada linna suurima kaubanduskeskuse ehitust.

OÜ Maxima Eesti loodab uue kaubanduskeskuse avada 2015. aasta lõpuks. Kavandatud investeeringute summa on umbes 7,2 miljonit eurot. Uues keskuses peaks müügipinda olema 5000 ruutmeetrit, millest poole võtab enda alla toidu- ja tööstuskaupade kauplus Maxima XX. Ülejäänud pinnad antakse rendile.

Linnaarhitekt Vladimir Šurmini sõnul hõlmab projekt 2,5 hektari suurust ala ja mitmeid objekte, seepärast võttis mitmesuguste tehniliste aspektide kooskõlastamine aega. “Raske on täpselt öelda, kui palju aega kulub detailplaneeringu lõpliku kehtestamiseni, ent juba võib väita, et see on jõudnud lõpusirgele,” rõhutas Šurmin.

16. või 17. juulil algab kahenädalane avalik väljapanek ning seejärel toimub laekunud märkuste ja ettepanekute avalik arutelu.

Loe lisa Põhjarannikust. 

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    11. July 2014, 12:00
    Otsi:

    Ava täpsem otsing