Indrek Kald • 11. veebruar 2014 kell 15:10

Kallas valmis peaministriks

Euroopa Komisjoni volinik Siim Kallas teatas kirjas Reformierakonna juhatuse ja riigikogu fraktsiooni liikmeile oma valmidusest asuda valitsusjuhi kohale.

Reformierakonna eelmine esimees kinnitas, et teda motiveerib aasta 2018, mil Eesti on Euroopa Liidu eesistuja. "See on võimalus näidata nn vanale Euroopale, kui palju me nendest tegelikult paremad oleme," kinnitas ta Postimehe teatel.

"Kui erakond peab täna mind sobivaks peaministrikandidaadiks, siis lähen valimistele eesmärgiga need võita ja jätkata peaministrina vähemalt 2018. aastani ja olla selles rollis ELi eesistumise ajal," lisas Kallas.

"Minu motiiviks ei ole asumine Eesti presidendi ametisse aastal 2016, kui visalt ka sellesuunalisi kuulujutte ei levitataks," märkis ta kirjas erakonnakaaslastele.

Loe pikemalt Postimehest.

Hetkel kuum