Vähi: Kallas sobib Reformi päästjaks

Eliisa Matsalu 12. veebruar 2014, 15:05

 Kahekordse ekspeaministri Tiit Vähi arvates on Ansipi-Kallase vahetus igati paslik.

"Toetan üheselt, mulle see vahetus meeldib," märkis ta. Vähi sõnul sobib Ansip väga hästi Euroopa Komisjoni volinikuks, Kallas jällegi peaministriks ja nii Reformierakonna kui ka partei ideoloogia päästjaks. "Nii lihtne ongi," ütles ta.

Milliseid muutusi Kallas peaministrina Eesti riigile kaasa võiks tuua, Vähi kommenteerida ei tahtnud. "Ärme hakka nüüd rääkima, mida peaks tegema see peaminister, kes veel peaminister ei olegi. See ei oleks üldse ilus," märkis ta.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    17. February 2014, 17:07
    Otsi:

    Ava täpsem otsing