Ansip: mina uut valitsust enam ei moodusta

12. veebruar 2014, 13:59

Keskerakondlane Priit Toobal küsis riigikogu infotunnis peaminister Andrus Ansipilt, millal tal on plaanis minna lahkumisavaldusega Kadriorgu ja millal Reform saab uue esimehe.

Toobal esitas küsimuse Ida-Virumaa tegevuskava arutelu käigus, kuid Ansip siiski otsustas vastata. "Iseenesest pole see ju mingi uudis, et minu jaoks on see viimane peaministri ametiaeg," märkis ta. "Ma juba kaks aastat tagasi teatasin avalikult, et ma ei kavatse enam ka riigikogu valimistel peaministri ametisse kandideerida."

Ansip kinnitas, et kui selle koalitsiooni koostöötahe peaks raugema veel enne järgmisi valimisi, siis tema uut valitsust ei moodusta. "Millal see saab toimuma? Aeg näitab. Kui te küsite, kas ma tean? Aus vastus on, et ei tea, sest erakond alles arutab asja ja küllap erakond oma juhatuse, volikogu, fraktsiooni liikmetega jõuab õige ajastuse ja otsuseni," rääkis Ansip.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
13. February 2014, 14:53

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris Hetkel eetris

Äripäeva raadio viimased saated

Kõiki viimased raadio saated
Otsi:

Ava täpsem otsing