Õllesummeril rikuti seadust

1321-aripaev 11. juuli 2014, 16:02

Maksuametnikud käisid eile Õllesummeril kontrollimas, kas sealsed töötajad on registreeritud. Seejuures teavitas maksuamet kõiki oma visiidist ette.

Amet tuvastas 71 registreerimata töötajat 21 tööandja juures. Nende hulgas oli nii töölepinguga kui ka käsunduslepinguga töötajaid samuti ka vabatahtlikke. Tuvastati ka mõned inimesed, kes olid tööle registreeritud vabatahtlikuna, kuid kes rääkisid lahkesti palga maksmise süsteemist. Kokku kontrolliti 147 tööandja juures 576 isiku töötamise registreerimist.

Nelja tunni jooksul külastasid ametnikud kõiki üritusel tegutsevaid müügikohtasid, selgitasid töötamise registreerimise põhimõtet ning kontrolliti registreeringute olemasolu.

Maksuameti teatel näitasid Õllesummeri külastajad üles huvi ametnike tegevuse vastu – sooviti kontrollida enda registreeritust, uuriti üldiselt MTA tegevuse kohta, küsiti päritud maatüki maksustamise küsimustes nõu, sooviti ajatada maksuvõlga jpm. „Oli ka külastajaid, kes soovisid meie juurde tulla alkomeetrisse puhuma,“ teatas amet.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
16. July 2014, 22:00

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris Hetkel eetris

Äripäeva raadio viimased saated

Kõiki viimased raadio saated
Otsi:

Ava täpsem otsing