• Jaga lugu:

  Nigul: KOVides tuleks kaotada töötasud

  Kui kaotada kohalikes omavalitsustes ära töötasud, kandideeriksid sinna inimesed, kes tahavad kohalikus elus päriselt midagi ära teha, mitte ei lähe sinna selle väikese töötasu pärast,“ rääkis ettevõtja ning Tartu volikogu liige Jaak Nigul (IRL) arvamusfestivalil.

  „Lasin end sügisel valida Tartu volikokku, olin naiivne, ei teadnud, kuidas kohalik poliitika käib. Võin rahulikult öelda, et kahel-kolmandikul volikogu liikmetest on sügavalt ükskõik, mis seal toimub," ütles Nigul.
  "Nad istuvad seal selle väikse raha pärast, (umbes 32 eurot kuus, 20 eurot lisaks mõnda komisjoni kuulumise eest – Jaak Nigul), fraktsiooni esimees saab sisuliselt mitte millegi eest 200 eurot,“ lisas ta.
  „Eestis on liiga palju poliitparasiite, kes kandideerivad volikokku selleks, et saada endale väikest tükikest maksumaksja raha,“ lausus Nigul.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Kaamose tegevjuht: Lätis (veel) buumi ei ole
Läti kinnisvaraturu viimaste aastate kasvutempo pole küll selline nagu Eestis, aga see-eest tugeva kasvupotentsiaaliga, nendib kolm aastat lõunanaabrite turul tegutsenud Kaamos Kinnisvara värske tegevjuht Taimo Murer.
Läti kinnisvaraturu viimaste aastate kasvutempo pole küll selline nagu Eestis, aga see-eest tugeva kasvupotentsiaaliga, nendib kolm aastat lõunanaabrite turul tegutsenud Kaamos Kinnisvara värske tegevjuht Taimo Murer.
"Valge" ja "musta surma" hinnad rallivad
Suhkru ja kohvi - mida mõnikord ka valgeks ja mustaks surmaks kutsutakse - hinnad on Brasiilia öökülmade tõttu mitme aasta tipptasemele kihutanud.
Suhkru ja kohvi - mida mõnikord ka valgeks ja mustaks surmaks kutsutakse - hinnad on Brasiilia öökülmade tõttu mitme aasta tipptasemele kihutanud.
Raadiohommikus: börsid ja miks energia nii kalliks muutub
Kolmapäeval teatab teise kvartali tulemused elektroonikatööstus Harju Elekter. Ettevõtte juht Tiit Atso kommenteerib neid ja tulevikuplaane-väljavaateid Äripäeva raadio kolmapäevases hommikuprogrammis.
Kolmapäeval teatab teise kvartali tulemused elektroonikatööstus Harju Elekter. Ettevõtte juht Tiit Atso kommenteerib neid ja tulevikuplaane-väljavaateid Äripäeva raadio kolmapäevases hommikuprogrammis.
Harjumatu transpordiviis tõmbab vedude hinda alla
Alles eelmisel nädalal saabus Hollandist Kaunasesse esimene konteinerite ja poolhaagistega kaubarong mööda Euroopa standardlaiusega raud­teed, nädal varem alustas Läti raudtee poolhaagiste vedu kahe suurema sadama vahel ning jäänud on veel käivitada pool­haagiseid­ vedav rong Muuga ja Kaunase vahel.
Alles eelmisel nädalal saabus Hollandist Kaunasesse esimene konteinerite ja poolhaagistega kaubarong mööda Euroopa standardlaiusega raud­teed, nädal varem alustas Läti raudtee poolhaagiste vedu kahe suurema sadama vahel ning jäänud on veel käivitada pool­haagiseid­ vedav rong Muuga ja Kaunase vahel.