Mari Mets • 15. august 2014 kell 16:39

Nigul: KOVides tuleks kaotada töötasud

Kui kaotada kohalikes omavalitsustes ära töötasud, kandideeriksid sinna inimesed, kes tahavad kohalikus elus päriselt midagi ära teha, mitte ei lähe sinna selle väikese töötasu pärast,“ rääkis ettevõtja ning Tartu volikogu liige Jaak Nigul (IRL) arvamusfestivalil.

„Lasin end sügisel valida Tartu volikokku, olin naiivne, ei teadnud, kuidas kohalik poliitika käib. Võin rahulikult öelda, et kahel-kolmandikul volikogu liikmetest on sügavalt ükskõik, mis seal toimub," ütles Nigul.

"Nad istuvad seal selle väikse raha pärast, (umbes 32 eurot kuus, 20 eurot lisaks mõnda komisjoni kuulumise eest – Jaak Nigul), fraktsiooni esimees saab sisuliselt mitte millegi eest 200 eurot,“ lisas ta.

„Eestis on liiga palju poliitparasiite, kes kandideerivad volikokku selleks, et saada endale väikest tükikest maksumaksja raha,“ lausus Nigul.

Hetkel kuum