• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Börs: aktsiad pole korrektsiooni läbinud juba 3 aastat

  USA aktsiad tõusid nind Nasdaq 100 indeks tegi täna tasa peaaegu kõik eilsed kaotused. See toimus tänu Apple’i rallile, mis tõstis ka teiste tehnoloogiaettevõtete aktsiaid.

  Uute toodete avalikustamise ajal Apple’i aktsia hoopis langes, kuid täna toimus mõningane taastumine ning ettevõtte aktsia tõusis 3,1 protsenti. Nasdaq 100 indeks tõusis 0,8 protsenti. Standard & Poor’s indeks tõusis 0,4 protsenti ning lõpetas päeva 1995,75 punktil.
  „Kõik jälgivad Apple’it,“ ütles investeerimisfirma Miller Tabak & Co strateeg Matt Maley Bloombergile. „Apple domineerib turgu, eriti sellel nädalal, mil erilisi makronäitajaid tulemas ei ole.
  Föderaalreserv püüab majandust terava pilguga jälgida. Järgmisel nädalal toimuval avatud turu komitee koosolekul vähendatakse stimuleerimisprogrammi ning otsustatakse baasintressimäärad.
  „Praegu oleneb kõik sellest, kas Föderaalreserv muudab oma intressitõusu kuupäevi või mitte,“ ütles investeerimisfirma Palisade Capital Management strateeg Dan Veru. „Mõttetu on proovida aru saada, millal intressimäärad tõusevad. Sa lihtsalt pead ennast ette valmistama.“
  Standard & Poor’s indeks pole sel aastal kordagi langenud neli päeva järjest. Samuti pole indeks üle 10 protsendi kaotanud 3 aastat järjest. Keskmiselt toimub 10protsendine korrektsioon iga 18 kuu tagant.
  Kuld (Comex) tõusis täna 0,17 protsenti ning päeva lõpuks maksis unts kulda 1250,60 dollarit. Toornafta (Brent) langes 0,94 protsenti ning sulgus 98,23 dollaril barreli kohta.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum
Seotud lood

Erkki Kubber: kas järgmised ükssarvikud võiksid olla miljardilise väärtuse asemel hoopis miljardi inimese aitajad?
Mis oleks, kui hakkaks ükssarvikuks nimetama hoopis ettevõtet, mis suudab positiivselt mõjutada miljardit inimest või hoopis istutada miljard puud, küsib Sotsiaalsete Ettevõtete Võrgustiku juhatuse liige Erkki Kubber.
Mis oleks, kui hakkaks ükssarvikuks nimetama hoopis ettevõtet, mis suudab positiivselt mõjutada miljardit inimest või hoopis istutada miljard puud, küsib Sotsiaalsete Ettevõtete Võrgustiku juhatuse liige Erkki Kubber.
Tesla ületas käibe- ja kasumiootusi
Tesla suutis kolmandas kvartalis nii käibe- kui kasumiootusi ületada. Samas mainiti, et tarneahelaga seotud probleemid võivad nende kasumimarginaalid surve alla panna, vahendab Reuters.
Tesla suutis kolmandas kvartalis nii käibe- kui kasumiootusi ületada. Samas mainiti, et tarneahelaga seotud probleemid võivad nende kasumimarginaalid surve alla panna, vahendab Reuters.
CybExer: Töötaja on väärt head palka ja suurepärast motivatsioonipaketti
CybExer Technologies OÜ lahendab nii maailma juhtivate suurriikide kui ka korporatsioonide küberjulgeoleku probleeme, pakkudes kõige keerulisemaid õppusi, testkeskkondi oma küberharjutusväljal ja arendab selle tarbeks tarkvara. Hetkel on lisaks käsil hoopis teistsugune väljakutse – leida häid töötajaid.
CybExer Technologies OÜ lahendab nii maailma juhtivate suurriikide kui ka korporatsioonide küberjulgeoleku probleeme, pakkudes kõige keerulisemaid õppusi, testkeskkondi oma küberharjutusväljal ja arendab selle tarbeks tarkvara. Hetkel on lisaks käsil hoopis teistsugune väljakutse – leida häid töötajaid.
Päikesepargid võivad kõrge elektrihinna tõttu magusast toetusest varem ilma jääda Mõjutatud on ka Enefit Green
Eestisse on viimastel aastatel juurde kerkinud hulgaliselt päikesepaneelide kobarparke, mis saavad kõrgete elektrihindade taustal väga soodsat toetust. Nüüd plaanib Elering toetuseperioodi lühemaks lõigata, millega kobarparkide omanikud sugugi nõus ei taha olla.
Eestisse on viimastel aastatel juurde kerkinud hulgaliselt päikesepaneelide kobarparke, mis saavad kõrgete elektrihindade taustal väga soodsat toetust. Nüüd plaanib Elering toetuseperioodi lühemaks lõigata, millega kobarparkide omanikud sugugi nõus ei taha olla.