• Jaga lugu:

  Palling: Gräzinist on kahju

  Reformierakonna liige Kalle PallingFoto: Andras Kralla

  Reformierakonna liikmel Kalle Pallingul on kahju Igor Gräzinist, kes jäi Euroopa Parlamendi kohast Urmas Paeti meelemuutuse pärast ilma.

  Kalle Palling ütles, et loomulikult tuli Urmas Paeti otsus siiski loobuda välisministri kohast nii talle kui ka paljudele teistele ootamatult. „Inimlikult mõistan teda, sest uusi väljakutseid on inimestel vaja ja Euroopas neid jagub. Kahju on sõber Igor Gräzinist, keda Euroopa Parlamenti väga oodati,“ ütles ta.
  Ekspress spekuleeris, et ühe variandina liigub välisministri kohale praegune keskkonnaminister Keit Pentus-Rosimannus, kelle asemel liiguks omakorda Reformierakonna liige Kalle Palling. Palling ütles, et kui talle selline ettepanek tehtaks, siis ta kaaluks seda mõtet.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Merli Üle: tänane lumehelbeke hindab samu väärtusi mida su enda laps
Midagi on pildil valesti, kui peame jätkuvalt rääkima juhtidest, kelle jaoks on noorte, nn lumehelbekeste, juhtimine peavalu. Kes siis muutustele tegelikult vastu sõdib? Ehk oleks viimane aeg õppida uusi trikke, pakub Elisa äriarenduse valdkonna juht Merli Üle.
Midagi on pildil valesti, kui peame jätkuvalt rääkima juhtidest, kelle jaoks on noorte, nn lumehelbekeste, juhtimine peavalu. Kes siis muutustele tegelikult vastu sõdib? Ehk oleks viimane aeg õppida uusi trikke, pakub Elisa äriarenduse valdkonna juht Merli Üle.
Goldman Sachs tõstis S&P 500 hinnasihti
Investeerimispanga Goldman Sachsi strateegid tõstsid Standard & Poor’s 500 indeksi selle ja järgmise aasta prognoose, tuues põhjusena välja oodatust paremad kasumid ning madalad intressimäärad, vahendab MarketWatch.
Investeerimispanga Goldman Sachsi strateegid tõstsid Standard & Poor’s 500 indeksi selle ja järgmise aasta prognoose, tuues põhjusena välja oodatust paremad kasumid ning madalad intressimäärad, vahendab MarketWatch.
Combimill sai konkurentsiametist tehinguks loa
Saematerjali tootja Combimill Sakala koos Vindoriga sai konkurentsiametilt loa osta pool Puit-Profiilist, mis tegeleb liimpuidust akna- ja uksedetailide toorikute tootmisega.
Saematerjali tootja Combimill Sakala koos Vindoriga sai konkurentsiametilt loa osta pool Puit-Profiilist, mis tegeleb liimpuidust akna- ja uksedetailide toorikute tootmisega.
Rootsist ähvardab tsemendikriis
Rootsit ähvardab tsemendikriis ja halvimal juhul mõjutab see 170 000 inimese töökohti, kirjutab Kauppalehti.
Rootsit ähvardab tsemendikriis ja halvimal juhul mõjutab see 170 000 inimese töökohti, kirjutab Kauppalehti.