Eliisa Matsalu • 3. november 2014 • 1 min
Jaga lugu:

Palling: Gräzinist on kahju

Reformierakonna liige Kalle Palling  Foto: Andras Kralla

Reformierakonna liikmel Kalle Pallingul on kahju Igor Gräzinist, kes jäi Euroopa Parlamendi kohast Urmas Paeti meelemuutuse pärast ilma.

Kalle Palling ütles, et loomulikult tuli Urmas Paeti otsus siiski loobuda välisministri kohast nii talle kui ka paljudele teistele ootamatult. „Inimlikult mõistan teda, sest uusi väljakutseid on inimestel vaja ja Euroopas neid jagub. Kahju on sõber Igor Gräzinist, keda Euroopa Parlamenti väga oodati,“ ütles ta.

Ekspress spekuleeris, et ühe variandina liigub välisministri kohale praegune keskkonnaminister Keit Pentus-Rosimannus, kelle asemel liiguks omakorda Reformierakonna liige Kalle Palling. Palling ütles, et kui talle selline ettepanek tehtaks, siis ta kaaluks seda mõtet.

Jaga lugu:
Hetkel kuum Äripäevas

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Veebilehe kasutamist jätkates nõustute küpsiste kasutamisega. Loe lähemalt