Palling: Gräzinist on kahju

03. november 2014, 16:49
Reformierakonna liige Kalle Palling
https://www.aripaev.ee/storyimage/EA/20141103/NEWS/141109936/AR/0/Kalle-Palling.jpg

Reformierakonna liikmel Kalle Pallingul on kahju Igor Gräzinist, kes jäi Euroopa Parlamendi kohast Urmas Paeti meelemuutuse pärast ilma.

Kalle Palling ütles, et loomulikult tuli Urmas Paeti otsus siiski loobuda välisministri kohast nii talle kui ka paljudele teistele ootamatult. „Inimlikult mõistan teda, sest uusi väljakutseid on inimestel vaja ja Euroopas neid jagub. Kahju on sõber Igor Gräzinist, keda Euroopa Parlamenti väga oodati,“ ütles ta.

Ekspress spekuleeris, et ühe variandina liigub välisministri kohale praegune keskkonnaminister Keit Pentus-Rosimannus, kelle asemel liiguks omakorda Reformierakonna liige Kalle Palling. Palling ütles, et kui talle selline ettepanek tehtaks, siis ta kaaluks seda mõtet.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    03. November 2014, 17:00
    Otsi:

    Ava täpsem otsing