Maarit Eerme • 18 juuni 2015

Suur osa kauplejaid plaanib avada e-poe

LPP Retail Estonia juht Tarmo Põiklik, ütles, et nad plaanivad lähiajal avada Eestis e-poe.  Foto: Andres Haabu

Suured rõivakaupmehed, kellel ei ole veel e-kauplust, plaanivad seda peagi avada. Kaubanduskeskused tunnetavad, et e-kaubandus nende tegevust väga palju ei mõjuta, selgub kaubandus.ee küsitlusest.

14. oktoobril astuvad Kaubanduse Aastakongressil Eesti kaupmeeste vestlusringis üles Tartu Tarbijate Kooperatiivi juhatuse esimees Tarmo Punger, LPP Retail Estonia juht Tarmo Põiklik, Sportland International Grupi juhatuse liiga Are Altraja ja Svensky Kaubanduse müügidirektor Kaimo Salumets. Vestlusringis tuleb juttu Eesti kaubanduse lähiaja arengusuunad.

Omniva toob Hiina internetikaubanduse hiidettevõte Alibaba juhi Jack Ma konsutandi Porter Erismani 14. oktoobril Kaubanduse Aastakongressile esinema. Erisman räägib sellest, kuidas Alibabast sai maailma üks suuremaid kaubandusettevõtteid. Lisaks näidatakse õhtul kinos Eestis esimest korda filmi Alibaba eduloost.

Vaata Kaubanduse Aastakongressi kavast, millest veel kongressil räägitakse ning registreeru kohe, sest soodushind 219 eurot (km-ga 262,80)  kehtib kuni 4. augustini.

Kaubamärke Reserved, Mohito, House, Cropp ja Sinsay esindav LPP Retail Estonia juht Tarmo Põiklik kinnitas, et neil on plaanis avada Eesti e-kauplus lähemas tulevikus. "Sellised otsused tulevad LPP peakontorist Poolas. Ettevõte on suur ja arendusi tehakse riikide kaupa nimekirja alusel. Eesti asub nimekirjas mingisugusel kohal ja kui arendusega jõutakse meieni, siis tuleb ka meile e-kauplus,” ütles Põiklik. Ta lisas, et lähitulevikuks võib nimetada aastast perioodi.

Loe Äripäeva teemaveebist kaubandus.ee pikemalt, kuidas kommenteerivad teemat Sportland International juhatuse liige Are Altraja, Tartu Tarbijate Kooperatiivi juhatuse esimees Tarmo Põiklik ja Svensky Kaubanduse müügidirektor Kaimo Salumets. 

Hetkel kuum