Äripäev • 15. juuli 2015 kell 13:31

Michal: Ida-Virumaale tuleb kuni 3000 töökohta

Majandus- ja taristuminister Kristen Michal  Foto: Eiko Kink, Äripäev

Majandus- ja taristuminister Kristen Michali sõnul luuakse praegu koondamiste käes vaevlevale Ida-Virumaale lähiaastatel kuni 3000 uut töökohta.

Ida-Virumaal kavandatavad koondamised Eesti Energia kaevandustes ja keemiatehases Nitrofert toovad piirkonda juurde enam kui 600 töötut. Nendest osa saab uuesti tööle võtta VKG, rakendades neid oma taasavatavates õlitehastes. Kokku saab tööd 300 inimest.

Kristen Michal ütles ERR-ile, et töökohti loob juurde ka Ida-Virumaa tööstuspark, kuhu aasta lõpuks on plaanis luua kokku 500 uut töökohta. „Lähiaastatel on plaanitud Ida-Virumaale luua 2000-3000 uut töökohta,“ ütles Michal.

Loe lisa ERR uudisteportaalist.

Hetkel kuum