Äripäev • 8. oktoober 2015 kell 12:35

Tallinna TV peab Savisaart linnapeaks

Edgar Savisaar teel kaposse ülekuulamisele.  Foto: Andres Haabu

Raepress andis teada, et täna õhtul vastab otse-eetris vaatajate küsimustele linnapea Edgar Savisaar.

"Otsesaates on üle pika aja linnapea Edgar Savisaar. Talle saab saate ajal ka telefonitsi küsimusi esitada," vahendas pressiteade.

Mäletatavasti kõrvaldas Harju maakohus prokuratuuri taotluse alusel 30. septembril Savisaare Tallinna linnapea ametist. Savisaarele on esitatud kahtlustus korduvas altkäemaksu võtmises. Kahtlustuse järgi võttis Savisaar sel ja eelmisel aastal korduvalt altkäemaksu varade ja soodustustena nii enda kui ka Keskerakonna kasuks kokku mõnesaja tuhande euro väärtuses.

Savisaart kahtlustatakse neljas altkäemaksu võtmise episoodis, mis puudutavad rendilepingu põhjendamatut pikendamist, puuduva ehitusloaga seotud ehitustööde jätkamist, kruntide vahetamist ja hankemenetlust.

Hetkel kuum