Äripäev • 12. september 2016 kell 4:15

Taavi Rõivas vangerdab ministritega

Taavi Rõivas tõstis Jürgen Ligi ümber  Foto: Eiko Kink

Seoses Marina Kaljuranna lahkumisega välisministri kohalt teeb Taavi Rõivas kaks vangerdust.

"Aktuaalse kaamera" andmetel saab uueks välisministriks senine haridus- ja teadusminister Jürgen Ligi ning haridus- ja teadusministri kohale asub riigikogu liige ja endine rahandusminister Maris Lauri.

Reformierakonna esimees ja peaminister Taavi Rõivas saatis pühapäeva õhtul oma erakonnakaaslastele kirja, milles teatab, et teeb homme hommikul erakonna juhatusele ettepaneku kinnitada Jürgen Ligi välis- ja Maris Lauri haridusministri kandidaadiks, vahendas "Aktuaalne kaamera".Rõivas kirjutas, et Jürgen Ligi on poliitiliselt kogenud ning tunneb ja tunnetab välis- ja julgeolekupoliitika nüansse.

Hetkel kuum