Sirje Rank • 30. september 2016 kell 10:43

USA Today: Trump ei kõlba presidendiks

Donald Trump  Foto: Scanpix/Reuters

USA suurima tiraažiga ajaleht USA Today heitis kõrvale enam kui 30 aastat väldanud traditsiooni, et presidendivalimistesse ei sekkuta, ja teatas tänases juhtkirjas, et vabariiklaste kandidaat Donald Trump ei kõlba USA presidendiks.

Trumpil pole sellist temperamenti, teadmisi, tasakaalukust ega ausust, mida Ameerika oma presidendilt vajab, teatas leht.

Leht ei asunud samas ka demokraatide presidendikandidaadi Hillary Clintoni seljataha, sest nii mõnelgi lehe toimetuses on tema suhtes suured reservatsioonid. Näiteks kergemeelsuse suhtes, kuidas Clinton on salastatud materjalidega ringi käinud.

„Minge kindlasti valima,“ ärgitas leht. „Kuid ärge valige Donald Trumpi.“

Hetkel kuum