IRL on Reformi pärast mures

14. oktoober 2016, 13:22
IRLi aseesimees Siim Kiisler
https://www.aripaev.ee/storyimage/EA/20161014/NEWS/161019807/AR/0/IRLi-aseesimees-Siim-Kiisler.jpg

Koalitsioonipartnerina jälgib IRL murega, mis saagimine Reformierakonna sees käib, ütles IRLi aseesimees Siim Kiisler kommentaariks Siim Kallase tänasele intervjuule Äripäevas.

Kiisler tõdes, et ilmselgelt pole Reformierakond suutnud presidendivalimiste aegseid vastuolusid ületada. "Raske on mõista nii seda, kuidas osa juhtivaid reformierakondlasi ei toetanud valimistel oma auesimeest Siim Kallast, kui ka seda, miks auesimees ise ei välista selgesõnaliselt uue erakonna loomist," rääkis Kiisler.

"Värske uudis sellest, et Reformierakonna peasekretär annab avalikus sõnasõjas omalt poolt tuld auesimehele, tekitab täiendavat hämmingut," sõnas Kiisler, viidates Reformierakonna saadetud pressiteatele, kus erakonna peasekretär Reimo Nebokat soovitab kibestunud Kallasel aja maha võtta ja vihjab Kallase võimalikule koostööle Edgar Savisaarega.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
14. October 2016, 13:22

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris Hetkel eetris

Äripäeva raadio viimased saated

Kõiki viimased raadio saated
Otsi:

Ava täpsem otsing