Kaisa Gabral • 14. oktoober 2016
Jaga lugu:

IRL on Reformi pärast mures

IRLi aseesimees Siim Kiisler  Foto: Jaanus Lensment/Postimees/Scanpix

Koalitsioonipartnerina jälgib IRL murega, mis saagimine Reformierakonna sees käib, ütles IRLi aseesimees Siim Kiisler kommentaariks Siim Kallase tänasele intervjuule Äripäevas.

Kiisler tõdes, et ilmselgelt pole Reformierakond suutnud presidendivalimiste aegseid vastuolusid ületada. "Raske on mõista nii seda, kuidas osa juhtivaid reformierakondlasi ei toetanud valimistel oma auesimeest Siim Kallast, kui ka seda, miks auesimees ise ei välista selgesõnaliselt uue erakonna loomist," rääkis Kiisler.

"Värske uudis sellest, et Reformierakonna peasekretär annab avalikus sõnasõjas omalt poolt tuld auesimehele, tekitab täiendavat hämmingut," sõnas Kiisler, viidates Reformierakonna saadetud pressiteatele, kus erakonna peasekretär Reimo Nebokat soovitab kibestunud Kallasel aja maha võtta ja vihjab Kallase võimalikule koostööle Edgar Savisaarega.

Vaata seoseid nende isikute ja firmadega:
Jaga lugu:
Hetkel kuum