• Jaga lugu:

  Trump ihkab brittidega Reagani-Thatcheri erisuhet

  USA presidendivalimised võitnud Donald Trump ütles Suurbritannia peaministrile Theresa Mayle, et näeks hea meelega niisama lähedase suhte tekkimist, kui oli 1980ndatel toonase USA presidendi Ronald Reagani ja Suurbritannia peaministri Margaret Thatcheri vahel.

  Trump ütles May’le, et Suurbritannia on tema jaoks isiklikult ja USA jaoks väga eriline koht ning et ta on valmis esimesel võimalusel Suurbritannia peaministrit Washingtonis võõrustama, vahendas agentuur Bloomberg.
  USA ja Suurbritannia erisuhtest on räägitud Suurbritannia peaministri Winston Churchilli aegadest alates. Thatcheri ja Reagani vahel oli ka väga tihe isiksustevaheline klapp.
  Trump on kiitnud brittide referendumil tehtud otsust Euroopa Liidust lahkuda ning lubanud, et uute kaubanduslepingute sõlmimisel on britid kindlasti järjekorra eesotsas. Mitte lõpus, nagu ütles Brexiti eest hoiatanud president Barack Obama.
  Trump on ähvardanud valla päästa kaubandussõja Hiinaga, brittidele näib aga terendavat eeliskohtlemine.
  „Ma arvan, et meil tuleks seda võtta sõna sõnalt, mida USA järgmine president räägib oma tunnetest meie riigi vastu,“ ütles Suurbritannia välisminister Boris Johnson. „Ta on tehingute mees, ta tahab meiega vabakaubanduslepingu sõlmida, ja ma arvan, et see on meile Suurbritannias väga hea võimalus tugineda sellele erisuhtele Ameerikaga.“
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Merli Üle: tänane lumehelbeke hindab samu väärtusi mida su enda laps
Midagi on pildil valesti, kui peame jätkuvalt rääkima juhtidest, kelle jaoks on noorte, nn lumehelbekeste, juhtimine peavalu. Kes siis muutustele tegelikult vastu sõdib? Ehk oleks viimane aeg õppida uusi trikke, pakub Elisa äriarenduse valdkonna juht Merli Üle.
Midagi on pildil valesti, kui peame jätkuvalt rääkima juhtidest, kelle jaoks on noorte, nn lumehelbekeste, juhtimine peavalu. Kes siis muutustele tegelikult vastu sõdib? Ehk oleks viimane aeg õppida uusi trikke, pakub Elisa äriarenduse valdkonna juht Merli Üle.
Tallinna börsil ei langenud täna ükski aktsia
Tallinna börsil olid pankade aktsiad täna pärast eile toimunud järsku langust taastumas ning ühtegi kukkujat kohalikul börsil ei olnud.
Tallinna börsil olid pankade aktsiad täna pärast eile toimunud järsku langust taastumas ning ühtegi kukkujat kohalikul börsil ei olnud.
Raadiohommikus: vaktsiinid, koroonapassid ja kiiresti lähenev sügis
Reedel teeme Äripäeva hommikuprogrammis juttu koroonavõitlusest. Kolmas laine on alanud, poliitikud püüavad kiirendada vaktsineerimist ja mõelda samal ajal välja plaane, kuidas ei peaks sulgema koole ning hoida avatuna majandust. Kuulame endiste sotsiaalministrite seisukohti, mida on seni tehtud hästi-halvasti ja mis piiranguid võiks oodata. Samuti helistame haridus- ja teadusministrile Liina Kersnale, et uurida, kuidas siis ikkagi korraldatakse sügisest koolielu.
Reedel teeme Äripäeva hommikuprogrammis juttu koroonavõitlusest. Kolmas laine on alanud, poliitikud püüavad kiirendada vaktsineerimist ja mõelda samal ajal välja plaane, kuidas ei peaks sulgema koole ning hoida avatuna majandust. Kuulame endiste sotsiaalministrite seisukohti, mida on seni tehtud hästi-halvasti ja mis piiranguid võiks oodata. Samuti helistame haridus- ja teadusministrile Liina Kersnale, et uurida, kuidas siis ikkagi korraldatakse sügisest koolielu.
Suured väikesed: kuidas sündis Läti esimene ükssarvik Uus lugude sari!
Läti oli viimane riik Euroopas, mille Facebook vallutas. Iga pool mujal murdusid kohalikud sotsiaalmeedia kanalid – nagu meie rate.ee – uue ja seksikama Facebooki ees, aga Läti oma ühismeedia Draugiem.lv osutas visa vastupanu.
Läti oli viimane riik Euroopas, mille Facebook vallutas. Iga pool mujal murdusid kohalikud sotsiaalmeedia kanalid – nagu meie rate.ee – uue ja seksikama Facebooki ees, aga Läti oma ühismeedia Draugiem.lv osutas visa vastupanu.