• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Sanktsioonid Venemaale peavad jõusse jääma

  USA ametist lahkuv president Barack Obama ja mitme Euroopa Liidu suurriigi juhid, kellega ta reedel Berliinis kohtus, olid ühel meelel, et Venemaale Ukrainas sekkumise eest kehtestatud sanktsioonid peavad jõusse jääma.

  Seda seni, kuni Venemaa pole täitnud Minski lepingus võetud kohustusi, teatas Valge maja kokkuvõttes toimunud kohtumisest. „Ukrainaga seotud sanktsioonid Venemaa vastu peavad jääma jõusse kuni ta (Venemaa toim.) need kohustused täidab,“ vahendas agentuur Bloomberg.
  Saksamaa kantsler Angela Merkel oli kutsunud kohtumisele Euroopas lahkumisvisiidil Barack Obamaga ka Prantsusmaa presidendi Francois Hollande’i, Suurbritannia peaministri Theresa May, Itaalia peaministri Matteo Renzi ja Hispaania peaministri Mariano Rajoy.
  Eraldi märkimisväärne on Itaalia peaministri toetus sanktsioonide jätkamisele, kuna ta on varem sanktsioonide jätkamise mõistlikkuse küsitavaks pidanud.
  „Me tahaksime näha Minski protsessi edenemist,“ ütles Merkel kohtumisele järgnenud pressikonverentsil. „Mul tuleb kahjuks öelda, et siiani ei ole mingit edenemist märgata. Pigem vastupidi: julgeolekuolukord ei ole viimastel nädalatel paranenud.“
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Egle Heinsar: edukas Eesti algab vaesteta ühiskonnast – 220 eurot kuus kõige haavatavamatele
Tõeliselt edukas riik saame olla alles siis, kui meil pole vaeseid. Kui me ei jõua teha tervet kodanikupalka, tehkem sellest veerandki – kõige haavatavamale ühiskonnakihile, kirjutab sotsiaaldemokraat Egle Heinsar arvamuskonkursile Edukas Eesti saadetud artiklis.
Tõeliselt edukas riik saame olla alles siis, kui meil pole vaeseid. Kui me ei jõua teha tervet kodanikupalka, tehkem sellest veerandki – kõige haavatavamale ühiskonnakihile, kirjutab sotsiaaldemokraat Egle Heinsar arvamuskonkursile Edukas Eesti saadetud artiklis.
USA börsilt lahkuva Didi aktsia reageeris suure tõusuga
Vaatamata otsusele New Yorgi börsilt lahkuda kallines Bolti eksomaniku Didi aktsia täna eelturul kuni 14 protsenti, kirjutab CNBC.
Vaatamata otsusele New Yorgi börsilt lahkuda kallines Bolti eksomaniku Didi aktsia täna eelturul kuni 14 protsenti, kirjutab CNBC.
Tahe Outdoors suurendas kahjumit
Spordivarustuse tootja Tahe Outdoors kasvatas läinud aastal küll käivet, ent samas paisus ka kahjum.
Spordivarustuse tootja Tahe Outdoors kasvatas läinud aastal küll käivet, ent samas paisus ka kahjum.
150 gaasibussi, 10 miljonit palgalisa ja 6 miljonit rattaliiklusse – Tallinna uus eelarve
150 gaasibussi, 10,3 miljonit linna töötajate palkadeks ja 6 miljonit rattaliiklusesse – need asjad on kirjas Tallinna eelarves, mis esimest korda ajaloos ületab ligikaudu 300 000 euroga miljardi euro piiri.
150 gaasibussi, 10,3 miljonit linna töötajate palkadeks ja 6 miljonit rattaliiklusesse – need asjad on kirjas Tallinna eelarves, mis esimest korda ajaloos ületab ligikaudu 300 000 euroga miljardi euro piiri.